Publicitat
Política · 11 de Maig de 2010. 08:56h.

"Acord d'amistat" d'Anglada amb la ultradreta austriaca

El pacte "contempla un alt grau de col·laboració entre ambdós partit"

"Acord d'amistat" d'Anglada amb la ultradreta austriaca

Anglada, durant la signatura

La signatura d'un "acord d'amistat" entre el Partit de la Llibertat d'Àustria (FPÖ) ila Plataforma per Catalunya (PxC) "suposa un salt qualitatiu en les relacions de la formació identitària catalana amb les seves homòlogues europees", segons afirma la plataforma ultradretana.
 
El document signat durant una roda de premsa celebrada a la seu central de l’FPÖ a la capital del Danubi, "contempla un alt grau de col·laboració entre ambdós partits i col·loca a la formació del líder identitari Josep Anglada en el nucli polític del conjunt de partits europeus oposats a la immigració massiva i a la islamització del nostre continent".
 
El document també recull "una forta crítica al sistema bancari i financer que ha provocat el col·lapse actual de l'economia europea i advoca per la defensa dels drets socials dels europeus".
 
La delegació de PxC, que va estar rebuda oficialment a l'Ajuntament de Viena i al Parlament austríac, va mantenir diverses reunions amb la direcció de l’FPÖ en les quals han participat: Heinz-Christian Strache,Harald Vilimslky, Johannes Hübner, Johann Herzog y Brigitte Schindl per part austríaca i Josep Anglada i Enric Ravello per part de la PxC.

"Es va concretar el suport que donarà la formació del carismàtic Heinz-Christian Strache a la PxC en la campanya electoral i es va determinar la data d'una futura reunió de totes les forces identitàries europees, que tindrà lloc a Viena el pròxim hivern i a la qual ja han confirmat la seva assistència -a més d'aquests dos partits- el Vlaams Belang, el Front National, la Lega Nord, Pro-NRW, i el Danske Folkspartei entre d’altres".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 David, Cornellà, 11/05/2010 - 22:32

Un acord d'amistat, en alemany es diu Anschluss?

#8 Cunobelinus, Britannia, 11/05/2010 - 18:09

Els espanyols fatxes també votarem Anglada. Es al·lucinant, un partit ens ha unit amb els independentistes radicals¡¡¡

#7 Tomppa, Sabadell, 11/05/2010 - 14:50

PxC no es un partit independendista ( per culpa de extrema esquerra ). Perquè la gent no pot concentrar a crear un estat independènt i després lluitar per ideologia, encara si 100% de catalans serià bones espanyols no ho serà mai!

#6 Lluís, Martorell, 11/05/2010 - 14:33

Els independentistes tb votarem Anglada!

#5 JO VOTARÉ PLATAFORMA PER CATALUNYA, L'H, 11/05/2010 - 12:58

Els ciutadasn estem farts de tacticisme polític,paraules buides,nomès governar per les oeneges,AI i SOS Racisme,I NO ESCOLTAR AL 98 PER CENT DELS CIUTADANS