Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2009. 18:24h.

Actors per la independència

Sergi López, Joel Joan, Emma Vilarassau, Carme Sansa i Toni Albà donen suport a les consultes

Actors per la independència

Personalitats en suport de les consultes independentistes

La coordinadora de la consulta sobre la independència presentarà aquest divendres -amb la presencia d´alguns dels molts personatges que ja han confirmat el seu suport al procès- el Manifest de suport a la Consulta. Entre d'altres, actors com Sergi López, Joel Joan, Emma Vilarasau, Carme Sansa, i Toni Albà.

També Pep Riera, ex-president de la Unió de pagesos; Victor Terradelles, fundador fundació CatMón; Sergi Blázquez, Vice-president de la Plataforma Pro-Seleccions Catalanes, Santi Santamaria, xef; Titot, cantant; Saïda, responsable al principat d'Acció Cultural del Pais Valencià; Mossén Dalmau: Jordi Vila-Abadal, escriptor; etc.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 amoscaciques, girona, 28/11/2009 - 14:49

Dábalos, téns el gust al cul...Q LO SEPAS!!! ajajjajajaj

#13 Carles, Reus, 27/11/2009 - 17:49

Lo del \" Titot\" aquest ho resumeix a la perfecció. Menys el Santamaria TOTS els altres viuen del momiu ide la subvenció. Actors, pagesos,tots. La veu de l´amo.

#12 Julià, Barcelona, 27/11/2009 - 17:48

En Titot és músic? En Titot fa música? En Titot és un senyor que brama (com em sembla que ell mateix reconeix), que desafina unes lletres amb la subtilesa d'un bloc de formigó, sobre quatre acords bàsics tocats sense cap mena de gràcia ni originalitat

#11 Marc Dábalos, C, 27/11/2009 - 17:41

Quina diferència entre el nivell de la gent que està a favor de la democràcia i la gent que no. Uns són a la garjola per temes de drogues i els altres donant classes a les universitats. Ser independentista és una qüestió de gust.

#10 amoscaciques, girona, 27/11/2009 - 14:49

Jo crec q aquest titular és agoserat. Una cosa és dir q tota aquesta gent és INDEPENDENTISTA i l´altra q estan a favor de les consultes sobiranistes. Jo mateix, estic a favor de les consultes i m sento català i espanyol i votaré NO.