Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2008. 20:07h.

Acusacions de "fariseisme" a CiU per elogiar ara Maragall

"Va posar fi a una carrera política digne d'encomi"

Acusacions de "fariseisme" a CiU per elogiar ara Maragall

Montilla i Maragall, en la seva última foto plegats

El líder del PSC, José Montilla, ha afirmat durant el seu informe de gestió durant el congrés de PSC que "la decisió del President Maragall de no tornar-se a presentar com a candidat del PSC a la presidència de la Generalitat va posar fi a una carrera política digne d’encomi. No vull restar transcendència política d’aquest gest, que va precipitar el relleu en la candidatura socialista a poc més de quatre mesos de les eleccions".

"Varem respectar i assumir la seva decisió -ha afegit-, com no podria ser d’una altra forma. El PSC sempre ha sabut situar les persones en el lloc que els correspon dintre del projecte col·lectiu que formen els milers d’homes i dones d’aquest partit".

Montilla ha assegurat que "els nostres adversaris polítics van intentar aprofitar aquesta ocasió per obrir un forat entre el PSC i el seu President. Puc entendre certament aquesta actitud en el legítim objectiu d’altres forces per defensar els seus projectes polítics".

"No em puc estar, però, d’assenyalar el fariseisme d’aquells que van tractar sempre de desqualificar el President Maragall, i de deslegitimar la seva acció política fins al mateix dia abans de la seva renúncia. I que tot seguit van procedir a vanagloriar la seva figura amb el propòsit de transformar-lo en ariet contra la família socialista".

"Tal com he pensat i defensat sempre -ha acabat-, i com vaig afirmar recentment en la celebració del 30è aniversari del partit, Pasqual Maragall és i serà sempre un dels nostres referents en el socialisme català".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 ester, pals, 19/07/2008 - 14:07

En Montilla preten elogiar a Maragall i li engalta que es una individu manipulable fins i tot per CiU, els seus adversaris politics. Deu estar content en Maragall amb aquest elogi...

#5 esteve, les corts, bcn, 19/07/2008 - 12:41

"montilla retreu/replica/acusa..." per que se li dona veu a un personatge tant limitadet que en comtes d'exercir de lider (tant de partit com de pais) es limita a parlar dels altres?

#4 Ernest, Tarragona, 19/07/2008 - 00:42

Però això què és un "diari de referencia" en català o un pamfleto sociata tios? Fot fàstic, no faig més que veure púrria sociata,i en quant a lo de referencia en català..deixem-ho correr...

#3 Malanyeu, Barcelona, 19/07/2008 - 00:01

El Sr. Montilla té moltes penques. Va fotre fora en Maragall i hara no para d'elogiar-lo i a sobre critica a CDC perque li ha dedicat també algún petit elogi. El Sr. Montilla crec que no encaixa bé les critiques.

#2 Lluc, Sabadell, 18/07/2008 - 23:01

No es pot ser mes cinic.