Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2012. 11:06h.

Acusacions de "tocaments" a Unió

Denuncies per "assetjament sexual" i "extorsió" entre la presidenta del partit a Salt i el de Girona

Acusacions de "tocaments" a Unió

Torremadé i Amador

El president de la Diputació de Girona i alcalde de Salt, Jaume Torramadé, que també presideix Unió Democràtica a Girona, ha denunciat la presidenta d'UDC a Salt, Minerva Amador, per intent d'extorsió. En un comunicat, Torramadé diu que va denunciar Amador, després que ella li va demanar 50.000 euros a canvi de no denunciar-lo per un presumpte delicte d'assetjament sexual.

A més, segons recull el 3/24, explica que va formular la denúncia als Mossos d'Esquadra fa una setmana per defensar l'honorabilitat que sempre ha guiat la seva conducta pública i privada i afegeix que confia que els tribunals depuraran les responsabilitats oportunes.

Arran de la denúncia, la dona, que treballa d'assessora a la diputació de Girona i al partit, va presentar la baixa com a càrrec de confiança a la Diputació i també dels altres càrrecs que tenia al partit i a la intercomarcal d'Unió. La noia justifica la seva decisió en un correu electrònic als responsables del partit per "motius laborals greus".

El presumpte assetjament que ha fet aflorar tot el cas, segons fonts pròximes al cas, hauria tingut lloc el 8 de novembre durant un sopar d'inici de campanya al restaurant El Teatret de Girona amb 13 membres del grup municipal de Salt. Segons la denúncia de Torramadé, Amador el va amenaçar de denunciar-lo per uns suposats tocaments durant aquest sopar. Segons fonts pròximes al cas, però, tant Amador com Torramadé van estar acompanyats durant tot el sopar.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#23 politoleg, sarria de ter, 23/11/2012 - 19:28

Es la manera que tenen els partits de carregar-se gent válida però que no passa per l´aro, per tant fa nossa. Segurament aquesta noia despuntava i això per un gat vell i prepotent com Torremadé no convenía.

#21 saltense, salt, 23/11/2012 - 12:34

Conozco el caso de buena tinta, y no por ninguno de los implicados, si no por uno de los asistentes a la cena. Este señor ha destrozado la vida de esta chica. Que le pregunten al señor alcalde en que tipo qué tomó. Esa noche, se ve que iba pasadísimo. Y a la mañana siguiente quiso negociar

#20 Bolero, Raval, 22/11/2012 - 20:29

Estos de Unió tienen fama de faldilleros......

#18 Trinco, Girona, 22/11/2012 - 18:50

A aquestes coses es diu que "no", si no vénen de gust, i s'ha acabat. No es guarden com a munició per obtenir formidables contrapartides. Estem en un món estúpidament correcte. Si hi ha una relació algú ha de proposar-ho ¿això sol és un delicte i un assetjament? Ens l'haurem de fer tallar.

#18.2 Pau, Salt, 23/11/2012 - 11:11

La noia li va dir que NO. Per tant, és un assetjament amb totes les lletres.

#17 Gerard, Barna, 22/11/2012 - 16:55

Això d'Unió és una cova de lladres, trepes i endollats de tota mena. I que em perdonin les 4 persones honrades que queden.