Publicitat
Política · 26 de Desembre de 2021. 17:13h.

Acusen Borràs de "manipular i mentir" amb la felicitació de Biden

Asseguren que el "suposat regal" va ser comprat a l'Associació Històrica de la Casa Blanca

Acusen Borràs de "manipular i mentir" amb la felicitació de Biden

La piulada de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, on ha felicitat les festes al president estatunidenc Joe Biden, després de rebre un suposat regal de la Casa Blanca, ha creat polèmica a la xarxa amb usuaris que acusen la presidenta del Parlament de "manipular i mentir".

El presumpte regal de Biden a Borràs està a la venda per a tots els públics al web de l'Associació Històrica de la Casa Blanca. Qualsevol pot adquirir l'ornament oficial de Nadal 2021 de la Casa Blanca per un preu de 24,95 dòlars.

A través d'un fil a Twitter, un usuari ha explicat la polèmica. "Cada any, aquesta associació que, per si encara no ha quedat clar, no té a veure amb l'oficina executiva del president dels Estats Units, fabrica un adorn nadalenc, accessible per a tot el públic. Col·leccionar-los és una tradició nadalenca a moltes llars americanes", ha explicat.

Assegura que Borràs ha publicat la piulada amb la "intenció de manipular fent creure que ha estat un regal del Consolat americà, de la Casa Blanca i del mateix president". A més, afirma que "intencionalment ha esborrat el text" d'una dels papers "perquè sembli una targeta oficial de la Casa Blanca".

"El pitjor de tot és que òbviament no ha estat un 'error'. Ha estat planificat amb una clara intenció, que ja tots coneixem: manipular i mentir. A qualsevol país seriós aquesta senyora hauria d'estar donant explicacions per aquest tweet", diu l'usuari.

Finalment, acaba compartint un vídeo del "telenotícies americà 3rd Hour of TODAY revelant el souvenir i promovent la seva compra per ajudar a finançar l'associació" i explica que recalcant "l'associació es finança amb donacions privades i la venda d'aquests articles. No té res a veure amb el govern".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 Pere que tomba, BCN, 28/12/2021 - 16:52

Ara que s'ha verificat que era veritat rectificareu?

#39 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 27/12/2021 - 19:50

Dulce et decorum est pro patria mentiri!!

Quanta dignitat!! (How much dignity!!)

#38 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 27/12/2021 - 19:37

Dulce et decorum est pro patria mentiri!!

Quanta dignitat!! (How much dignity!!)

#37 pepe, andorra, 27/12/2021 - 12:29

un separatista, vasallo de señor feudal local, engañando,mintiendo y usando el dinero de todos para fines partidistas y propios? Pues lo normal, no entiendo q sea noticia, la noticia en todo caso, seria al revés. Esto es lo normal en Barcelona y por extensión al resto de España, q pedro I el guapo usa el falcon para cosas de partido y nadie piá.

#36 Huftingtong Post, USA más o menos, 27/12/2021 - 10:11

Latest news: La presidenta del Parlament de Catalunyeee afirma haber recibido una postal del presidente norteamericano, pero la White House lo ha desmentido porque Biden lleva 72 horas clapando en el sillón del despacho oval después que la becaria de turno haya abandonado por agotamiento sin resultados. Dicen que la postal es de los chinos.

#36.1 pepe, andorra, 27/12/2021 - 12:30

y eso q la becaria solo tenia quince años, q es como le gusta al sobon ese q soba tanto......Y lo de sobar, en este caso, lo pueden ustedes tomar como quieran.