Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2008. 09:40h.

Acusen Fernández Díaz de "posar fre a la democràcia"

Per oposar-se a que el creador de l'estelada doni nom a un carrer de Barcelona

Acusen Fernández Díaz de "posar fre a la democràcia"

Alguns dels membres de la comissió, en una imatge d'arxiu

Els membres de la comissió del centenari de la senyera estelada han acusat el regidor del PP a l'ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, de posar "fre a la mateixa democràcia" pel fet d'oposar-se a que Vicenç Bataller, creador d'aquesta bandera, tingui un carrer amb el seu nom. La comissió ha indicat que "obstaculitzar avui del dret de Ballester a tenir un lloc d’honor a Barcelona, és posa fre a la mateixa democràcia. Perquè la cas de Ballester és flagrant. El seu espai de memòria a la ciutat ja porta oficialment 70 anys d’espera i tres aprovacions també oficials, dues de els quals fallides sense emplaçament ferm. Entenem que el senyor Fernández estigui obligat per ideologia a evitar que s’honori els patriotes i els lloïn els repressors, però per fer-ho bé, a part de rebutjar Ballester públicament, convindria maldés per preservar els carrers de Barcelona amb noms i personatges que li complauen. Com ara el polític i patrocinador de Franco, Francesc Cambó, el navilier i negrer Antoni López o la mateixa plaça Madrid, batejada pels mateixos que la van crear amb els seus projectils. De fer-ho així, la seva demanda plauria encara més a l’imperi".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 jose mari, boñar, 30/12/2008 - 17:11

los leoneses, no queremos ser de castilla leon, queremos ser independientes de castilla.

#28 betes i fils, rubi, 30/12/2008 - 15:35

Hug,no pateix insuficiencia mental, es el Norman Bates de Psicosis.Un desdoblament de personalitat que l'imposibiliten distingir la realitat. Un mon real,Catalunya, un mon fictici Espanya, on tot es posible, posarse perrruca i entrar a la dutxa politica.

#27 Hug, Begur, 30/12/2008 - 15:03

David, no t´esforcis, la memoria d´en Kopro no es una de les seves millors virtuts. A molts de C´s els passa el mateix. Deu ser insuficiencia mental.

#26 betes i fils, rubi, 30/12/2008 - 14:49

fa rato que no veig al Mikel(gi) ni al Kropo,aprofito, per reconeixer que no llegeixo les biografies dels seus admirats,prefereixo Cohen, Thoreau,James Joll,Paul Lafargue,Sueiro,Jean Daubier,Gil Calvo,etc.

#25 David, matadepera, 30/12/2008 - 14:29

Kopro, et recordo que vau ser els espanyols els que us vau aliar amb Hitler...