Publicitat
Política · 18 de Gener de 2009. 17:19h.

Acusen Huguet de mantenir convenis amb Israel

Una desena de persones s'han encadenat a la seu del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

Acusen Huguet de mantenir convenis amb Israel

Imatge de la protesta

Una desena d'activistes de Solidaris amb el poble palestí s'ha encadenat aquest diumenge a la seu del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, que està a càrrec del conseller Josep Huguet. Els activistes consideren que "aquest Departament, encapçalat per Huguet, manté convenis de cooperació amb l'Institut Israelià de Tecnologia" i exigeixen "la ruptura de tots els convenis amb l'Estat d'Israel".

En un comunicat emès per Solidaris amb el poble palestí s'afirma que "Josep Huguet, ha viatjat en els darrers mesos a Israel per establir convenis de cooperación amb l’Institut Israelià de Tecnologia i l’empresa Alvarion, especialitzada en tecnología multimèdia". "Volem visibilitzar davant la ciutadania aquesta cooperació, que des d’aquest departament de la Generaliatat, es duu a terme amb l’Estat d’Israel, un Estat que s’autootorga plena impunitat per executar un genocidi a la Franja de Gaza sense cap condemna per part de la comunitat internacional", s'afegeix. "Per tot això demanem la inmediata ruptura dels acords que es tenen des d’aquesta Conselleria davant la trágica situació que viu el poble palestí. També fem una crida a la ciutadania  a participaciar en les properes mobilitzacions que es duran a terme a Barcelona en solidaritat amb Gaza i el poble palestí", es conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Olivier, Hospitalet, 19/01/2009 - 14:45

Primer; esta clar que no son d'ERC ni de CIU ni del PSOE, ni PP, segon; I amb qui volen els convenis els pollossos? amb els palestins?, aquestos Saurupedos cada cop son mes potuls. Agafeu el gos i la flauta i aneu a la mani per la marihuana.

#7 Joel, Tarragona, 19/01/2009 - 13:28

I pq no els deixen encadentats allí fins que es caguin i es pixin... lalvors amb la "tova" al cul ja podran anar capa caseta.

#6 miquel, tarragona, 19/01/2009 - 11:19

Aquesta és la mentalitat general dels convergents: dir pollosos als joves idealistes. Mai podré votar CyU.

#5 Manel, Cornellà, 19/01/2009 - 09:48

Ja estan els de ICV novament fent el potul... Saura siusplau vols dir als teus cadells que s'estiguin quietets???

#4 Jaume, Taradell, 19/01/2009 - 08:53

Aquesta colla de pollosos em fan fàstic. Alguna cosa s'ha fet molt malament en aquest país perque hi pugui haver jovent d'aquest peril tant baix