Publicitat
Política · 21 de Juny de 2010. 14:57h.

Acusen la direcció de "violar els estatuts" d'UPyD

L'excoordinador a Catalunya creu "irresponsable" elegir els dirigents 'a dit'

Acusen la direcció de "violar els estatuts" d'UPyD

Ángel Hernández, en una imatge d'arxiu

L'excoordinador d'UPyD a Catalunya i fins fa pocs mesos membre del Consell de Direcció, Ángel Hernández, ha acusat la direcció del partit de "violar els estatuts", després que aquesta hagi decidit "donar continuïtat als Coordinadores locals que ja estaven formades abans del Congrés i deixar la seva renovació per un moment immediatament posterior a la convocatòria electoral".

També, fins al moment posterior a la cita electoral autonòmica, el Consell de Direcció del partit ha autoritzat al Consell Territorial de Catalunya a nomenar delegats municipals en els casos de l'Hospitalet de Llobregat, Tarragona i Barcelona per comptar amb el nombre d'afiliats suficient i no disposar d'un comitè electoral local actiu", afegeixen.

En aquest sentit, Hernández aconsella "que el Consell Territorial de Catalunya s'impugni aquesta decisió del CD, ja que és una violació dels acords estatutaris de UPyD que estableixen un calendari per a la formació i elecció dels Consells Locals".

"És molt irresponsable i no acceptable políticament abordar l'elaboració d'un programa autonòmic, d'unes eleccions primàries i la confecció d'unes llistes i de l'organització d'una campanya electoral, sense formar la reglamentària estructura democràtica, sobretot la de Tarragona ciutat i Barcelona ciutat, que són més del 50% de l'afiliació del territori ", afegeix.

"Aquesta tendència a la reinterpretació de les normes escrites, ja no és acceptable des de la celebració del Congrés, i han d'estar molt més fonamentades que en una simple circular", conclou.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Manelic de les Rambles 101, Barcelona, 22/06/2010 - 21:42

Aquest tio mentre va manar mai va convocar les eleccions que ara reclama. Aquest tio que va tallar més caps que la Comuna de París ara ens apareix transvestit de ballarina del Folies Bergere. Quin cinisme!!!!

#9 Juan Fernando Hernández, Murcia, 22/06/2010 - 15:26

En Murcia, como no podían ganar las elecciones (de 14 delegados al Congreso sacamos 9 de 9 presentados), disolvieron de forma "ilegal" el Comité Local. Luego expedientaron a los previsibles candidatos y se celebraron las muy democráticas elecciones.

#8 El Rapero, Barna., 22/06/2010 - 14:03

Cada vez que pienso en Robles, recuerdo el título de una vieja película: "Con él llegó es escándalo". No sabe Rosa Díez lo que ha hecho al dar pábulo a la ambición personificada. R.I.P, PUyD

#7 maribel, barcelona, 22/06/2010 - 08:46

Aquest Hernandez és un altre que es volia muntar el seu xiringuito i no l´han deixat. Ara vol que el mimin a Ciutadans i és el que feu. Rivera es va carregar Ciutadans, ara Upyd té el seu torn. Però li fareu la vida difícl.

#6 Pepin el manchau, Asturies, 22/06/2010 - 02:31

UPyD es un FRAUDE. Cada vez somos más personas las que abandonamos la galera y denunciamos la manipulación y dictadura que hay dentro. Los que se quedan dentro sólo buscan un sillón y dicen a todo que sí. Los ciudadanos deberían saber lo que hay dentro.