Publicitat
Política · 17 de Maig de 2009. 11:57h.

Acusen la Plataforma Pro-Seleccions d'"ambigüitat"

Davant la xiulada contra el Rei

Acusen la Plataforma Pro-Seleccions d'"ambigüitat"

La Plataforma Pro Selecciions durant la Diada del 2007

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, un dels promotors de la xiulada a Mestalla juntament amb la plataforma basca Esait, acusa a la Plataforma Pro-Seleccions Catalanes d'"ambigüitat" davant la protesta durant la final de la Copa del Rei. En un article a Gara afirma que "volien compartir amb nosaltres la possible victòria, i amb gran honestedat van proposar a la Plataforma Pro-Seleccions Catalans el manifest «Una nació, una selecció» on, a part de reivindicar l'oficialitat de les nostres seleccions, es proposava xiular i donar l'esquena als símbols d'un dels dos estats que oprimeix els drets dels nostres pobles. Per desgràcia, la resposta de l'entitat catalana no va ser la que hauria de correspondre a aquells que diuen defensar una legítima aspiració de Catalunya. Van mantenir l'ambigüitat fins a l'últim moment per a acabar dient que no podien subscriure un redactat on 's'instava a xiular al Rei i a l'himne espanyol'. Si consideren que no tenim dret ni a xiular, com dimonis anem a tenir dret a les nostres seleccions? Quina credibilitat patriòtica pot tenir algú que no s'atreveix ni a protestar? Per desgràcia, també aquestes són misèries que hem de patir els països sotmesos".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Miquel de la mel, Les Borges Blanques, 18/05/2009 - 23:10

Mentre el Sr. Espot es pensa que per què ha ajudat a organitzar una xiulada pot donar lliçons de patriotisme, d'altres, com els de la plataforma, ja fa anys que treballen sense fer més soroll del necessari per a la sobirania esportiva de Catalunya.

#21 Pau, Bcn, 18/05/2009 - 10:27

"En un artículo a Gara " Todo dicho, el medio publico de la Banda Terrorista ETA. Asi reconodigo por EEUU, Europa y la ONU., pero bueno quienes son esos a la lado del mega pueblo vasco y la mega nacion catalana??? Dios los cria y ellos se juntan.

#20 assenyat, Terrassa, 18/05/2009 - 09:12

¿Si tan va fer la Plataforma Pro Selec
cions Catalanes, per què la Fundación en Defensa de la Nación Española (DENAES) vol interposar una demanda contra ESAIT i Catalunyaacció, per considerar-los els instigadors de tot el sarau a Mestalla?

#19 Eduard, Santa Coloma de Gramenet, 17/05/2009 - 22:52

És trist que per voler ser conegut es faci demagògia a costa d´intentar perjudicar altra gent.La Plataforma Pro Seleccions Catalanes va repartir 5.000 xiulets, si això és criticar que es xiuli el rei el senyor Espot s´ha tirat al riu i ha arribat Rialp

#18 Wasaman, Lleida, 17/05/2009 - 22:43

Pero aquest de Plataforma PS no son els que amb els diners que els dona la Generalitat (mes d\'un milio d\'euros!!! saben el que costa guanyar aixo???) se dediquen a comprar xiulets per pitar al rei? Es escandalos que aixo ho tinguem que pagar entre t