Publicitat
Política · 15 de Gener de 2009. 12:40h.

Acusen Rahola de cobrar d'Israel

'Aturem la Guerra' diu que la periodista "vol una Gaza a la catalana" i l'equiparen a Losantos

Acusen Rahola de cobrar d'Israel

Imatge del debat

El portaveu de la Plataforma Aturem la Guerra, Francesc Tubau, ha mantingut un cara a cara amb Pilar Rahola a Els Matins de Tv3 en el qual ha insinuat que la periodista cobra pel seu suport a Israel. Rahola ha anunciat una querella contra la revista en la qual se l'acusava de ser còmplice de la matança a Palestina. "La querella la firmem les 6 persones que estem retratats", ha explicat. "Em sembla molt greu, no som sis persones que anem normalment als tribunals, i ara anem a la Fiscalia", ha dit.

La rèplica de Tubau ha estat anunciar que "hi ha persones de la Plataforma que estem estudiant posar una querella a Pilar Rahola, perquè fa temps que ens està insultant". "Ens acuses de monos i antioccidentals", li ha dit a Rahola, a més de remarcar que "estem molt orgullosos que assistís tanta gent de la comunitat àrab" i manifestar que "jo no sé si Rahola els vols expulsar de Catalunya i fer una Gaza a la catalana".

En aquest sentit, el portaveu d'Aturem la Guerra s'ha preguntat "qui ens diu que la pistola no és un agent infiltrat d'El Mossad? Qui ens ho pot demostrar?". També li ha retret a la periodista que "a tu t'agrada ser molt protagonista", i l'ha acusat de "intentar desviar l'atenció". També ha assegurat que "nosaltres com a Plataforma no hem encarregat aquest article".

Tubau ha reiterat que "el to de Rahola és insultant". "Això és una frivolitat, que vostè ens surti amb el seu problema personal amb el que està passant a Gaza", ha afegit, a més de considerar que Rahola "expressa molt bé les opinions de l'extremadreta. Vostè coincideix amb moltes coses amb Pío Moa i Jiménez Losantos". Quan Rahola ha dit que ella no cobra per la seva defensa de l'Estat d'Israel, Tubau ha replicat que "s'hauria de comprovar si et paga Israel". "Si vostè em difama parlarem al jutjat", ha deixat clar Rahola.

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

78 Comentaris

Publicitat
#78 pep, manresa, 16/01/2009 - 19:08

Creu-me Pau, ho poden fer millor o pitjor però no tenien cap més sortida que actuar i Hamàs son els principals culpables dels danys colaterals, fan servir la població civil d'escuts humans

#77 pep, manresa, 16/01/2009 - 19:02

Pau (St.Cugat), comparar Euskadi amb Palestina no té cap sentit, Hamàs és terrorista i són els que ténen el govern i la policia, és com si un cop independents i amb ETA al govern llancéssin cada dia coets sobre Santander o Burgos

#76 Pau, St.Cugat, 16/01/2009 - 17:13

Pau(tarragona), ETA també posa bombes i no per això s'arrasa el País Basc. L'IRA també en posava i els anglesos no van massacrar Irlanda. Si els consideren terroristes, que els tractin com a tals, però només als que ho siguin.

#75 jam, BCN, 16/01/2009 - 15:24

Pilar ten cuidado que con estos independentisatas radicales puedes acabar como Albert Boadella Exiliada a Madrid o si no te amargaran la vida en Catalunya,
Los Liberales estos de pacotilla.
Un Saludo y adelante con tus planteamientos.

#74 Oriol, Barcelona, 16/01/2009 - 12:55

Fins on pot arribar la demagògia dels progres guais!! Qui tingui dos dits de front entendrà que l'autèntic perill per la societat actual és el terrorisme fanàtic dels islamistes.
No ens enganyem: el que hi ha al Pròxim Orient és una guerra.