Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2014. 13:20h.

Ada Colau vol que el PSC "desaparegui"

"Té tots els números i s'ho ha guanyat a pols"

Ada Colau vol que el PSC "desaparegui"

Ada Colau

La líder de Guanyem Barcelona, Ada Colau, en una entrevista a Jotdown, admet que "s'alegraria" de la desaparició del PSC. "Té tots els números, per descomptat. S'ho ha guanyat a pols". "És un partit del règim. No l'únic, també estan CiU i el PP. Són partits corruptes i clientelars. I com a part del problema, no poden ser part de la solució", indica.

"Em sap greu per molta gent militant de base que hi ha cregut. Els meus pares van votar molt de temps socialista. Hi ha hagut molta gent que ho ha passat molt malament quan el partit socialista ha fet polítiques de dreta. I, a més, són grans responsables de la modernitat líquida en la política. Que no hi hagi certeses, que no hi hagi valors ", afegeix.

"És important que tota la gent bona que ha cregut en aquest projecte trobi ràpidament altres projectes en què implicar-se. El millor que pot fer el PSOE com estructura és desaparèixer", afirma. D'altra banda, reconeix que "qüestionem que el Govern de la Generalitat i CiU creguin realment en el dret a decidir. Ara ho estan utilitzant per amagar altres debats".

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#39 Juana, Barcelona, 24/07/2016 - 19:18

Lo que quiere Colau y todas las confluencias de Podemos, con el (pequeño-prepotente-dictador-IglesiasTurrión) es relevar al PSOE-PSC y arrasar con todo. PSOE, ha cometido errores, pero los prefiero millones de veces a estos oportunistas de Podemos. El tiempo nos demostrará que son burrrda imitación.

#38 juli zar, barcelona, 27/07/2014 - 13:04

Yo conec una miqueta a Ada, sempre a lluitat contra els poders factics ...a ella li agradaria nomes que desaparegues crec per consequencia de no fer els deures ben fets, d,haver venut al poble, de no respectar el dret se la societat catalana encara que no estiguin a favor a indenpencia.

#35 JA JA JA, Nou Barris, 25/07/2014 - 09:42

Doncs a Nou Barris no desapareixerà i li recordarem quan vingui per aquí. VOSTE S'HA DE FICAR AMB CIU I PP NO AMB EL PSC, eh guapeta?

#35.1 jo jo jo, ., 25/07/2014 - 12:42

Mentre hi hagi gent disposada a votar enzes com el Manel Bustos o l'Hereu malauradament hi continuarà havent-hi PSC.

#34 Ernesto, Vilassar, 25/07/2014 - 00:51

Ya teníamos suficiente con el coletas, va y llega la Colau. ¡Qué cruz!

En el lejano oeste había vendedores de crecepelos con más credibilidad que esta gente.

#34.1 Barrabas, Cat, 25/07/2014 - 12:18

El que no te cap credibilitat és el PP-PSOE.

#33 Alfons R., Sants (BCN), 25/07/2014 - 00:10

El que diu la sra Colau te la seva raó. Els del PSC el millor servei que podrieu fer el país és dissoldre's i deixar que el lideratge de l'esquerra catalana passi a altres partits més conseqüents. La vostra època de glòria ja ha passat i mai més ja no tornareu a ser el que ereu.