Els nens tampoc tindran cavalcada de Reis

Adéu al Nadal

L'expresident de la Generalitat, Quim Torra, va desitjar el passat 9 d'abril que "un estiu feliç", però sis mesos després és molt probable que aquest Nadal sigui molt diferent dels viscuts fins ara i que no hi hagi cavalcada de Reis com ja ha decidit l'Ajuntament Barcelona i altres municipis de Catalunya. De fet, la consellera Alba Vergés ja va assegurar recentment que el toc de queda "continuarà segur".

El consistori de la capital catalana ha decidit no celebrar la tradicional cavalcada dels Reis Mags pels carrers de la ciutat i ha optat perquè els infants puguin visitar-los entre el 28 de desembre i el 5 de gener, en horari de matí i tarda, al Parc del Fòrum. Serà un itinerari on es podran veure les mateixes escenes que hi ha a la cavalcada, però de manera estàtica.

La imatge de l'arribada de Ses Majestats d'Orient al Port de Barcelona només la podrem veure per televisió o internet. Es farà un programa especial a TV3 i Betevé per seguir l'arribada dels Reis des de casa i, fins i tot, fer preguntes en línia als patges que els acompanyen.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ja va assenyalar el passat 5 de novembre en una entrevista a Ràdio4 que "jo imagino Nadal des del punt de vista de la pandèmia, complicat. Per la nostra societat és una època de dinars, trobades, sobretaules... Patirem".

"No és una qüestió de viure un Nadal tancats a casa i no poder veure ningú, sinó triar bé a qui haig de veure. Encadenar moltes coses seguides, amb diferents persones, és complicat. Podem veure'ns amb una part de la família i esperar uns dies per veure l'altra part de la família", va dir. A més, va recomanar fer aquestes trobades "en llocs ventilats i durant un temps més curt. Potser hem de fer canvis en els àpats i fer una trobada de tarda".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Agustino, Barcelona, 13/11/2020 - 07:51

Uno de los objetivos del gobierno comunista de España y también en este caso del ayuntamiento de Barcelona era cargarse todas las tradiciones católicas de este país con la excusa del Covid. Seguro que no se les ocurriría prohibir el Ramadán.

#1 ferran, jonestown, 12/11/2020 - 20:12

tenint en compte que han abandonat a la seva sort a milers d’avis a les residències que gestiona la generalitat,de debó us penseu que els importa un rave esclafar les ilusions dels més petits?...