Publicitat

El trasllat a Madrid serà dimarts vinent

Adéu als presos

Els nou dirigents independentistes presos seran traslladats a Madrid el 29 de gener a l'espera del judici pel procés. Dolors Bassa, Carme Forcadell, Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart arribaran a la capital espanyola per afrontar el judici al Tribunal Suprem.

Els dirigents independentistes presos seran traslladats des de Lledoners, Puig de les Basses i El Catllar fins al centre penitenciari Brians 2 pels Mossos d'Esquadra. Allí, la guàrdia Civil es farà càrrec del trasllat fins a Madrid.

Dolors Bassa, Carme Forcadell ingressaran a la presó de dones Alcalà Meco mentre que Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart ho faran a Soto del Real.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II El Dilluns tots al despatx., 25/01/2019 - 12:55

Nada mejor que el aire puro de la Sierra de Guadarrama que se respira en Soto del Real para recuperar la salud despues del chou de la "dieta nadalenca" El agua del grifo también es muy sana, y que decir del cocidito madrileño ahora que hace un frío que hiela los eggs... y encima se quejarán...

#4 Didac, Barcelona, 25/01/2019 - 09:53

Han de tornar a respirar l'aire pur de la meseta, l'estada a Lladoners va interrompre la cura que feien a Estremera i que els va purgar les ganes de tornar a fer el valent...recordo que el tal Forn davant el jutge va renunciar a fer mes politica, pero ara resulta que vol ser alcaldable...Definitivament els aires mesetaris els aniran molt millor

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/01/2019 - 02:41

La premsa nasiunal no ens ha ensenyat cap foto de com d´esqueletics, escualids i esmirritas van sortir de la dieta suicida dels batuts energetics.

Al cap de dos dies de tornar al chabolo ja estaven jugant un campionat de ping pong.

Es fantastic

#2 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 25/01/2019 - 01:41

La Direccio i la Junta de Tractament de Lledoners deuen respirar alleujades.....

#1 Carlos Gomez, bestia amb froma humana, 24/01/2019 - 21:46

Si voleu acomiadarvos dels nostres napoleonets afanyeuvos perque s´han acabat les romeries i els autos sacramentals als voltants del resort.

Se´ls enduen al martiri i la santificacio