Publicitat
Política · 27 de Març de 2012. 11:12h.

Advertència de Camacho a Mas

"No podem anar de la mà d'un govern que parla d'aigües podrides a Espanya"

Advertència de Camacho a Mas

Camacho i Mas

La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho ha dit -a la cadena Cope- que el seu partit no pot anar de la mà "d'un Govern que parla d'aigües podrides a Espanya, d'estat propi, i que amenaça amb una Hisenda pròpia si no se li dóna el pacte fiscal".

Sánchez Camacho ha subratllat així la intenció del seu partit de retirar el suport al Govern d'Artur Mas si aquest fa seu l'objectiu de Convergència d'assolir un estat propi per a Catalunya.

La dirigent popular també ha demanat a Unió que deixi de jugar a l'ambigüitat i li ha recordat que si es mostra "còmplice" de les peticions del seu soci -Convergència Democràtica de Catalunya- s'allunyarà de la moderació i la centralitat per instal·lar-se en "la radicalització".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 nadia, barcelona, 27/03/2012 - 15:34

Sra. Sánchez, ho sentim molt, no cal que ara amenaci, o es pensava que pactant amb el Govern aquest se sotmetria per sempre més a les idees populars?

#6.1 NADIE, BCN, 27/03/2012 - 17:37

Lo que le pasa al gobierno del SR. Mas es que sabe que lo mejor para catalunya es estar dentro de españa!! crea un poco de ruido para que los independentistas esten contentos pero despues no tienen cojones de mover ficha!!! son unos hipocritas demagogos....

#5 LLanso, Tiana, 27/03/2012 - 12:30

Que potser s'ha sent reflectida amb L'Expressió d'aigües podrides, quina pena....

#4 Ben, Reus, 27/03/2012 - 12:25

Té raó la Camacho. Crec que en comptes de parlar d'aigües podries, s'hauria de parlar d'aigües fecals.

#3 Despertaferro, Ripoll, 27/03/2012 - 12:02

Algu li hauria d'explicar a la Camacho que aixo d'anar de la ma es correspon a un soci de govern, status que ara per are no te el PPC. Alicia, una cosa es tenir parella estable i una altra molt diferent un rotllo amb el que et veus quan a tots dos us va be, ho entens millor ara?

#2 jajajajajajajaaaaa, Barcelona, 27/03/2012 - 12:01

Arturet pam pam al culet per dolent.........no mes estelades, ni estats propis, ni aigues podrides.........caca jajajajajjajajajajajajajaajj un pais de pin i pon....mentres tot s´arruina................i aquests jugant a l RISK