Publicitat
Política · 11 de Gener de 2010. 14:08h.

Advertència de CiU a l'alcalde de Vic

"Exigim que es compleixi la llei i que no hi hagi cap ciutadà en situació d'indefensió"

El secretari adjunt de CDC, Felip Puig, i el portaveu parlamentari, Oriol Pujol, han comparegut en roda de premsa, on s'han referit a la negativa de l'Ajuntament de Vic -governat per un tripartit de CiU, PSC i ERC - d'empadronar immigrants il·legals.

"Sembla ser que el propi Ajuntament farà una explicació estricta, exigim que es compleixi la llei. Estem convençuts que serà així. Esperem que no hi hagi cap ciutadà en situació d'indefensió, estem segurs que l'Ajuntament de Vic acomplirà la llei".

"Per les explicacions que he conegut no hi ha cap intenció de no acomplir la llei, en cap cas hi haurà la decisió d'indefensió", ha assegurat, a més d'indicar que "tenim una posició molt clara, hem subscrit el pacte per la immigració". "Si hi ha hagut un error ha estat un error d'explicació", ha sentenciat.

Puig i Pujol, després de la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Meliq Salau, Reus, 12/01/2010 - 18:02

Felip: es l'alcalde de Vic qui us fa una advertencia a vosaltres
Si sou intel·ligents l'heu d'escoltar
A Badalona Garcia del PP te rao i si li dieu racista se us berenara a tots, a vosaltres i als progressistes
Pero si voleu simuleu que no passa res

#16 Julio, Barcelona, 12/01/2010 - 17:37

Los socialistas con su política (por el futuro voto) conseguirán que los que no son racista lo sean. Dentro de pocos años si no se pone orden, habrá un problema racial de grandes dimensiones. Cada dia hay mas racistas, ¿por algo sera?

#15 carles, manresa, 12/01/2010 - 09:56

Un inmigrant que viu ilegalment al nostre territori no és un ciutadà, és un ésser humà i se li han de respectar els drets humans bàsics, però no té els drets de ciutadania. Si no compleix la llei se l'ha d'ajudar a marxar, no a arrelar-se.

#14 Joan, Vic, 12/01/2010 - 09:19

Molt bé CiU. Continueu defensant un model equilibrat de pais i de llibertat per les persones. No caigueu en la trampa de la ultradreta. No doneu ales a Anglada.
fem un sol país cohesionat i que respecti la dignitat.

#13 pep, manresa, 11/01/2010 - 21:44

Tant que callen quan es tracta de parlar d'independència (ara no toca) per no ferir segons quines sensibilitats, i en canvi ara parlen quan no ho han de fer
L'heu cagada nois, i em sap molt greu perquè això és donar ales a l'enemic (Tripartit)