Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2021. 14:34h.

Advertència d'Iceta al Govern

"Si la cosa va d'autodeterminació i amnistia la reunió serà breu"

Advertència d'Iceta al Govern

El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, en una entrevista a Onda Cero, s'ha referit a la composició de la taula de diàleg entre els governs espanyol i català: "No serà fàcil, després Vietnam es va estar discutint molt temps", ha dit.

Iceta ha apuntat que després de la Guerra del Vietnam on "també es parlava de taules quadrades, hexagonals o rodones". No obstant això, matisa que, afortunadament "no estem parlant de la negociació després d'una guerra, sinó de la negociació per resoldre un conflicte polític".

El ministre de Cultura i Esport explica que el "Govern d'Espanya té molts temes que li agradaria acordar", com pot ser el traspàs de les beques, però Iceta es manté clar: "Si la cosa és autodeterminació i amnistia, la reunió serà breu i no portarà a res".

Iceta recorda que la possibilitat de fer una reforma de la Constitució per obrir la via del referèndum d'autodeterminació "no està disponible" perquè, per a això, es necessita el suport del PP. Per aquest motiu, insisteix en "buscar altres vies" per arribar a un acord.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 Francisco, Sabadell, 14/09/2021 - 09:45

Uyyyy que miedo. Entre traidores anda el juego.

#14 Neferu, Barcelona, 13/09/2021 - 21:02

Pues acaso pensáis que va a ir de otra cosa que no sea: Dinero , referéndum, independencia ? ¡XD, si no se cansan de gritarlo a los cuatro vientos!

#13 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 13/09/2021 - 20:38

Insisteixo. La meva solucio es molt senzilla, eficient i definitiva

Fer un breu stand by constitucional i resoldre.ho a la francesa. Recordeu que el nostres veins van aportar elements tan substancials pel progres de la humanitat com el bidet, el cruasan i la guillotina.

I que be els hi ha anat amb aquesta maravellosa i versatil navalla suissa

#12 Ves per on, Barna, 13/09/2021 - 19:48

Si fa 300 anys que l'estat espanyol només imposa, imposa i imposa, i mai no dialoga, mai no dialoga, mai no dialoga.... per què ara ha de deixar d'imposar i començar a dialogar ?
En aquestes circumstàncies està justificada l'unilateralitat ?

#11 Alcoberro,s, Barcelona, 13/09/2021 - 18:57

Uyyyyy lazis...me parece que muy pronto vais a conocer la cara B de los socialistas.