Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2016. 10:39h.

Advertència d'Iceta al PSOE

El lider socialista adverteix que si trenca amb el PSC seria “un gran triomf” de l'independentisme

Advertència d'Iceta al PSOE

Miquel Iceta

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha advertit que la ruptura de relacions amb els socialistes espanyols seria “un gran triomf” per a l'independentisme. “Deixar-nos de banda, allunyar-nos de la possibilitat de compartir el projecte col·lectiu del socialisme espanyol seria un gran triomf de l'imaginari independentista”, ha afirmat en un article a 'El País'.

Iceta ha assegurat que “ni el PSOE pot desentendre's de Catalunya ni el PSC vol desentendre's de la resta d'Espanya”, especialment quan “l'últimàtum independentista es planteja amb tota la seva cruesa”. “No convé que els socialistes debilitem els nostres vincles fraternals i federals”, ha defensat el líder del PSC, sobretot si la raó és haver votat en contra de “l'immobilisme” de Rajoy.

Respecte el protocol que regula les relacions entre els socialistes catalans i espanyols, Iceta ha dit que “estem raonablement satisfets”, tot i que “és revisable i susceptible de millora”.

“Es tracta de perseverar en un projecte comú que aposta per una reforma federal de la Constitució, un projecte en el qual tots cabem i en el qual es posa en valor la nostra complexitat i riquesa”, ha conclòs el primer secretari del PSC.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 What is it?, Chez Fangue, 13/11/2016 - 13:20

Els del PSC s'hauríen de demanar en què s'han convertit. No son marxistes, no son socialistes del tot, no son independentistes del tot i tampoc catalanistes complets, son com ara el Bitter Kas sense alcohol i sense bitter, Pel que fa a líders millor que ho deixem correr i sense un líder no van enll

#9 pepe.-., andorra, 13/11/2016 - 13:01

vamos, lo q es un chantaje emotivo de toda la vida, anda iceta, presentate tu solo con las iniciales del psc en las próximas elecciones y a ver q sacas. Pero no te retires, q las risas contigo, están aseguradas. Sera una lastima q os evaporeis de las urnas en la proxima, pero es lo q hay cuando traicio

#8 Marta, Girona, 13/11/2016 - 09:34

I jo, en canvi, ves per a on! et dic que si desapareixéssiu d´una p..... vegada i es fundés automàticament la Federació Catalana del PSOE ens faríeu un gran favor als constitucionalistes i, de retruc, sóc del parer que guanyaríeu un bon grapat de vots.

#7 alemany von stolberg, TORTOSA, 13/11/2016 - 00:03

La tieta histerica ja cansa que es present al First Day

#6 josemiguel, El Prat de Llobregat, 12/11/2016 - 19:47

Teoría Iceta:¿Cómo se frena al independentismo?Pues dando alas al independentismo.Éste es el trabajo q estuvieron realizando en su momento primero Miquel Roca,luego Duran i Lleida,y ahora lo intenta Iceta.Y como en Madrid son bastante bobos,cuela