Publicitat
Política · 23 de Març de 2021. 18:01h.

Advertiment a Borràs

Ciutadans i PP avisen que no en deixaran passar cap

Advertiment a Borràs

Ciutadans i PPC han aprofitat la ronda de consultes que està duent a terme la presidenta de Parlament, Laura Borràs, amb els diferents grups parlamentaris per advertir-li que "no podrà actuar amb impunitat".

El president de el grup parlamentari de C's, Carlos Carrizosa, ha demanat a Borràs que la cambra catalana "no sigui focus d'inestabilitat, sinó l'eina per a la unió i per vèncer la pandèmia". "Li he manifestat a Borràs l'oposició que tindrà de Ciutadans si compleix amb les amenaces de no respectar les institucions i la separació de poders", ha reblat.

Ciutadans ha definit la reunió de "cordial però incòmoda per a ella" i en un comunicat ha detallat que Carrizosa li ha traslladat també la seva preocupació per les negociacions entre ERC i la CUP i que "posen damunt de la taula els Mossos o el que ells anomenen un "embat democràtic'". "En cap altre país democràtic passa això, el que la recuperació econòmica i la unió de tots descansin sobre aquestes premisses, en un Parlament controlat per Borràs i sota els postulats de la CUP", ha afegit.

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha traslladat a Borràs la preocupació de el Partit Popular per "el sectarisme que traslladen les informacions sobre l'eventual destitució de l'secretari general de Parlament, Xavier Muro".

Així mateix, el president del PPC ha avisat la presidenta Borràs que "no podrà actuar amb impunitat i recorrerem cada decisió il·legal que prengui". Alejandro Fernández, d'altra banda, li ha comunicat que votarà en contra a la investidura d'Aragonès.

32714-ale.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Sergi Sergio, Barcelona, 24/03/2021 - 14:38

Es lo que hay que hacer con esta gente, cada vez que intenten saltarse la ley, denuncia a los Tribunales de Justica, no se les puede dejar pasar ni una sola, ellos lo intentaran, como siempre y los partidos constitucionalistas deben denunciarlos cada vez.

#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 23/03/2021 - 23:50

Queda claro que Cs y PP se dan la mano defendiendo la Constitución y enfrentándose al separatismo. Si triunfan, la economía y la convivencia catalanas se lo agradecerán.

#1 Manue, Gava, 23/03/2021 - 19:01

Eso si ciudadanos no desaparece.

#1.1 anna, Igualada, 24/03/2021 - 08:42

Por el momento nos teneis que aguantar 4 años mas.