Publicitat
Política · 12 de Maig de 2021. 14:36h.

Aferrats a la cadira

Només es posen d'acord en no repetir eleccions

Aferrats a la cadira

Esquerra, Junts per Catalunya i la CUP s'han conjurat per no repetir eleccions i en una reunió de dues hores al Parlament han tancat un document de "mínims" vuitanta-set dies després dels comicis del 14 de febrer.

Les tres formacions s'han compromès en un comunicat conjunt a "aconseguir un espai per al debat de l'estratègia independentista més enllà del marc de la governabilitat" per tractar de desencallar la investidura del candidat republicà a la Presidència, Pere Aragonès.

També han acordat convocar una primera reunió de treball per construir un "gran Acord Nacional per a l'Autodeterminació que vagi més enllà dels partits polítics i que agrupi l'àmplia majoria social del país favorable a la solució democràtica que viu el país, amb el compromís inequívoc que des del diàleg i l'embat democràtic a l'Estat es pugui aconseguir l'exercici de l'autodeterminació i l'amnistia durant la propera legislatura".

Els tres grups a més han pactat donar "una resposta a la crisi social i econòmica que viu el país" i "construir un mur de defensa dels drets fonamentals i bàsics que tenen un ampli suport per part de la societat catalana i que no hi caben en el marc de l’Estat".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 bejota, bcn, 13/05/2021 - 20:52

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#11 un ciutadà, palau plegamans, 12/05/2021 - 23:06

bàsicament han venut fum a la seva parròquia per tenir els seus tornant a calentar cadires per una bona morterada de pasta

#10 Marcial Heredia, A que te bufo!, 12/05/2021 - 20:08

Cómo que agarrados a la silla, se sujetan entre ellos para no caerse de la tajada, borrachos como una cuba qué vergüenza de gente, o puede que dominen el arte ninja y se quieran tumbar con técnicas del Jiu Jitsud, el arte marcial del pulpo, como en los tebeos de mortadelo en los que con sus extremidades hacía nudos. Son unos flipados.

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/05/2021 - 19:27

Que es posarien d´acord estava mes que cantat

Ja va avisar la Morticia Ferrusola que perdre les eleccions es com si uns lladres entresin a casa teva a regirate els calaixos. Dit d´una altra manera, hi ha 10.000 families que cada mati s´alcen i reguen aquest jardi, el seu jardi, al que cuiden primorosament i del que viuen amb una opulencia que ja

#8 Pepon, Narnia, 12/05/2021 - 19:17

Siguen empeñados en ignorar la realidad. Que alguien les diga lo de que "cualquier verdad ignorada prepara su venganza". Ya hay que ser cándido para seguir creyéndose las chorradas de esta gente.