Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2018. 17:41h.

Afusellar “amb amor”

Vox anuncia querelles contra mitjans per una polèmica amb el seu secretari general

Vox ha demanat que es restitueixi una creu en record dels afusellats durant la Guerra Civil al poble Callosa de Segura (Alacant), a la Comunitat Valenciana. “Quin mal fa una creu que porta anys i anys recordant fets tristos, sí, gent que va ser afusellada en una guerra, però sense odi, amb amor”, assegura el secretari general del partit, Javier Ortega.

Unes paraules que han generat polèmica i han portat a la formació a anunciar que es querellarà contra els mitjans per haver-les “manipulat”. Vox considera que alguns mitjans de comunicació han utilitzat aquesta declaració per “afirmar que el nostre secretari general va afirmar que el monument ‘recorda persones que van ser afusellades sense odi, amb amor’”.

“En cap cas, Vox defensaria l’absurd que els 81 veïns de Callosa de Segura, que recordava la Creu, van ser afusellats ‘amb amor i sense odi’ pel bàndol Republicà, mai justificaria aquests assassinats i lluita perquè aquest comunisme que els va cometre, ni cap altra ideologia totalitària, torni a sacsejar Espanya”, afirma la formació en un comunicat.

Les paraules de Javier Ortega van ser: “hem volgut venir a donar suport a Teresa a aquest poble de Callosa de Segura, perquè Teresa és un símbol del sentiment de milions d’espanyols, que és la defensa de la nostra identitat, dels nostres valors. I també és una lluita de rebel·lia contra els que utilitzen la política amb sectarisme, amb mentida, amb odi. Quin mal fa una creu que porta anys i anys recordant fets tristos, sí, gent que va ser afusellada en una guerra, però sense odi, amb amor”.

Javier Ortega
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 quina vergonya..., bcn, 15/04/2018 - 00:41

Una mostra més de la impunitat vergonyant que gaudeix la extrema dreta a l'Estat Espanyol.

#6 purria de tabarnia, bcn, 13/04/2018 - 21:01

Cuidado abuela¡¡¡¡ que algun dia no la meta al reves jajajajjajajajjaa

#5 Rodejet, Barcelona, 13/04/2018 - 20:12

Estic esperant que l'amic Santiago, ell o els seus diversos àlies, posi una denuncia contra aquest "il.lustre demòcrata ", per apologia de la violència i incitació a l'odi.
Oi que la posarà ?, ha ha ha ha.

#5.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 13/04/2018 - 22:20

Anda Tejedor, aprende a leer antes de hablar demasiado.

#4 Frank, Madrid, 13/04/2018 - 19:13

El secretario general del partido de ultraderecha Vox, Ortega Smith, asegura que los fusilamientos franquistas se hicieron "con amor". Esto si que deberia ser juzgado como delito de odio, no ponerse una nariz de payaso o comer pipas.

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 13/04/2018 - 20:20

Es lo que tiene ser un indigente intelectual como usted, que critica sin saber de qué se habla. Primero, los fusilamientos a los que se refiere fueron ejecutados por los republicanos, y segundo, la referencia al amor era a la acción de la abuela por la acción de proyectar la Cruz.
Ahora puede seguir ladrando, señor de ulltraizquierda.

#4.2 Jordi, Lerida, 13/04/2018 - 20:39

Estas más perdido que Falete en un gimnasio.

#4.3 Grijander, Tarragona (Tabàrnia), 13/04/2018 - 20:51

Los fusilamientos en este caso los hicieron los republicanos (que hicieron también unos cuantos). La cruz está puesta sin odio y con amor (en honor a uno de los suyos, eso si). Vox es un partido muy de derecha? cierto. Ortega Smith se ha expresado con cu10, si. Se ha manipulado lo que ha dicho, también.

#3 Blake , Barcelona , 13/04/2018 - 19:13

Como les gusta manipular, es que es ridículo como va a decir vox que los republicanos fusilaban con amor. Bueno pues esto quedará como una verdad absoluta.
Esa Cruz no hacía daño a nadie pero la verdad asusta a los chicos comunistas.
Quienes han manipulado esta historia son los que veneran al de las checas y lo consideran un mártir.