Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2020. 10:57h.

Agraïment pels serveis prestats

Pimec fitxa Josep Ginesta després que Treball ampliés la seva representativitat

Agraïment pels serveis prestats

Ginesta, a l'esquerra de la imatge, durant la signatura de l'acord

L'organització Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec) ha fitxat l'exsecretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Josep Ginesta, després que durant la seva etapa al Departament se signés un acord per augmentar la representativitat de la Pimec als òrgans institucionals.

Treball va fer de mediador entre Foment, Pimec i Fepime per assolir un acord que establia que "Fepime renuncia a la seva condició d'organització empresarial més representativa i queda vinculada amb Foment, passant a tenir aquesta consideració, que dóna dret a participar en els òrgans col·legiats i de representació empresarial només a Foment i Pimec".

Foment del Treball i Pimec també van acordar mantenir "unitat d'acció institucional a tots els òrgans de representació on participen com a organitzacions empresarials" així com que "la representació institucional es considerarà paritària a tots els efectes, fet que comporta que tindran distribució igual de representats, drets i garanties a tots els efectes".

Després que les tres entitats ratifiquessin l'acord, el president de Pimec, Josep González, es va mostrar satisfet per "haver assolit un acord històric que serà positiu pel país i per a l'economia, ja que per primera vegada permetrà representar de manera justa i adequada els interessos de les pimes i els professionals autònoms de Catalunya".

Ginesta va haver de deixar el càrrec a la conselleria el 16 de novembre, després del col·lapse del web on els autònoms podien demanar un ajut de 2.000 euros, que es concedia per ordre d'arribada i que només pal·liarà la situació del 10% dels treballadors per compte propi.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 botifler1914, Waterpus, 27/11/2020 - 12:54

La mafia siempre ha funcionado así. Tu me das y yo te devuelvo.

#2 Marcial, Santa Coloma, 27/11/2020 - 12:52

Hay que ver lo fácil que es encontrar trabajo

#1 Conxita de Riudecols, Riudecols, 27/11/2020 - 11:46

Jo t'enxufo, tu m'enxufes, ell ens enxufa, nosaltres enxufem,vosaltres enxufeu, ells enxufem i tots contents xuclem de la mamella.