Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2019. 09:34h.

Agredeixen una botiguera de Galícia per vendre fruita catalana

Un client li va exigir que retirés les peres de les prestatgeries

Agredeixen una botiguera de Galícia per vendre fruita catalana

Un home d'uns setanta anys, complexió forta, alt i de cabells blancs va entrar el passat dimarts, a la fruiteria de Marquès de Pontejos (A Coruña, Galícia) per exigir a la seva propietària, Sandra Castro, que retirés de les seves prestatgeries unes peres que tenia a la venda procedents de Lleida, segons informen tant La Opinión A Coruña com El Faro de Vigo.

Castro explica que "jo era al magatzem, i ja em va cridar l'atenció perquè ell va entrar i ningú ho fa i em va dir: '¿véns aquí fora?' i jo vaig pensar que tenia molta pressa, ja vaig sortir, em vaig posar el guant i em va començar a dir que tenia fruita de Catalunya i que la retirés. Ell em manava retirar la fruita".

"Em va repetir que retirés la fruita i jo li vaig dir que no em molestés i que em deixés vendre i, llavors, em va fer una botifarra a la cara", ha afegit, a més de recordar que "jo em vaig rebel·lar, vaig sortir del taulell i vaig anar cap a fora, pel que em pogués passar i va tornar. Jo aquí ja no me'n recordo de què em va dir, em va tornar a fer una altre botifarra a la cara i li vaig dir que això no quedaria així, que anava a trucar a la policia i que li anava a treure una foto per tractar-me així".

Va ser llavors quan tots dos van sortir de la botiga, ella li va treure una foto i, en aquest moment, ell la va colpejar, almenys, segons recorda, "dues vegades al cap", li va treure el mòbil i la va agafar del braç molt fort. Castro lamentava ahir que, tot i que va cridar i que va demanar ajuda i que truquessin a la policia, ningú va sortir a socórrer-la, tot i que eren les 13.45 hores i hi havia gent en els negocis. Ningú, fins que va arribar un noi que va increpar l'home i va intervenir perquè l'agressor li tornés el telèfon.

Castro no coneixia de res ni al jove, a qui li agradaria agrair la seva acció, ni l'agressor, encara que la perruquera li va explicar que li havia tallat els cabells "un parell de vegades". La víctima va anar a la policia, després de l'agressió, i al metge. Quan va arribar el jove que la va socórrer, Castro, de la Fruiteria Sandra, sagnava molt pel nas. L'home va fugir després de lliurar-li el mòbil a la víctima i en presència del jove.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#26 Sarola, Castelldefels, 25/10/2019 - 07:45

Fa 13 anys que, amb la connivencia d'un farmaceutic, no compro cap madicament de laboratoris Kumbayás.

#25 Tirant, Bcn, 24/10/2019 - 19:35

Un paio fanàtic i possiblement amb problemes mentals ... Aquí hi ha molts així ...

#24 El morochino multicultural, Tombuktú, 24/10/2019 - 15:36

Parece mentira que Pilar Rahola todavía no haya condenado la agresión.

#23 Anècdota, Barcelona, 24/10/2019 - 15:29

Només una an?cdota garrula, però si persistim amb boicots, (ANC) a veure si acabem indepes i no indepes menjant- nos totes les peres catalanes

#22 Emilio, Bcn, 24/10/2019 - 15:18

Cualquier vendedor catalán que haga la ruta de las Españas te dirá que si los productos que lleva no disimulan su origen catalán no vende un clavo. Y esto no es de ahora, era así ya en época de Franco.

#22.1 jfuertesf, Barcelona, 24/10/2019 - 15:59

No ens emboliquem. Això no és veritat. Jo he venut un munt de coses a tota Espanya i només em faltava posar-hi la senyera. Que d'entrada, ara, la gent pensa una mica, d'acord. Al final, però, si la qualitat és bona i el preu és ajustat, els productes es venen. Que hi ha idiotes per tot arreu? D'acord. A Catalunya també eh? Veieu què fa l'ANC

#22.2 bruce, Mordor, 24/10/2019 - 16:18

mientes como un bellaco... o eres un abducido y, por tanto, no sabes que mientes como un bellaco

#22.3 Eden, El Carmel, 24/10/2019 - 16:40

Las empresas catalanas venden más a Cantabria, región de medio millón de
habitantes, que a Estados Unidos, primera economía mundial y con más de 300 millones.
De la misma forma, Cataluña vende más a la Región de Murcia que a la China,
segunda economía mundial. Y a La Rioja más que a Japón, tercera economía del
mundo.
A otro perro con