Publicitat
Política · 24 de Març de 2009. 09:25h.

Agredits per tafaners

Els Mossos acusen els periodistes de no mantenir les distàncies

Agredits per tafaners

Fotògraf, durant la manifestació

Els Mossos d'Esquadra, en l'informe dirigit al conseller Saura que publica La Vanguardia, assenyalen que els representants de la premsa no van complir en línies generals les premisses per a minimitzar els riscos que, segons l'informe, haurien passat per portar una armilla, mantenir una distància prudent, no interposar-se entre la línia policial i la dels manifestants i haver seguit les recomanacions del personal de l'àrea de comunicació que estava sobre el terreny en el moment de les càrregues.

En l'informe també es fan diferents consideracions sobre les conseqüències de les esmentades intervencions policials. Es diu que algunes de les imatges aparegudes en els mitjans de comunicació mostren moments aïllats sense contextualizar. "D'aquesta manera, eleva a la categoria de molt rellevants fets aïllats emmascarant la violència gratuïta i fets constitutius d'il·lícits penals", s'especifica.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 gerard, vic, 24/03/2009 - 16:58

La gran mentida (Girona) - les imatges q he vist jo de T5, les q tu dones son A3, les de T5 son tope mes clares aixi jo no he vist pas res.

#8 La gran mentida, Girona, 24/03/2009 - 16:11

http://www.youtube.com/watch?v=xi0gErM7Y_8 -----Minuto 1:06 El periodista enssopega amb el terra, perd l'equilibri i es colpeja tot sol amb la camara de fotos a la cara. TOTHOM HO POT VEURE. . . pero no tothom ho publicarà, per que?

#7 gerard, Vic, 24/03/2009 - 15:19

Flipant!!! He vist les noticies de T5, i les imatges que han sortit son per flipar. S'ha vist realment com un mosso picaba amb un de premsa, que avui al mati la imatge a TV3 era confusa. Seria bo trobar el document.

#6 amoscaciques, girona, 24/03/2009 - 15:19

Els provocadors principals van ser els radikals q fotien cops de pal d´estelada als mossos. I a sobre els periodistes posaven les càmeres gairebé als morros de la policia. Què havien de fer? aguantar-se?

#5 Ramon, BCN, 24/03/2009 - 15:06

Una mica de llenya ja els va bé, ja.