Publicitat
Política · 7 de Març de 2013. 10:53h.

Aguirre, a Cospedal: "imbècil!"

La insulta per la seva manera de portar el cas Bárcenas, segons la Ser

Aguirre, a Cospedal: "imbècil!"

Enfrontament entre Aguirre i Cospedal, segons la SER

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, va tenir un enfrontament amb la secretària general del PP, Maria Dolores de Copedal. Segons afirma la cadena Ser, citant fonts populars, la també presidenta del PP de Madrid va dir "imbècil" a Cospedal durant el comitè de direcció del passat 6 de febrer.

La líder va dir fins a dues vegades imbècil a la número dos de Mariano Rajoy per la seva forma de resoldre els assumptes, en concret la gestió del 'cas Bárcenas' i el tema de l'exmarit d'Ana Mato Jesús Sepúlveda, acomiadat als pocs dies.

"En aquella cita, Aguirre també hauria lamentat la lentitud dels temps de Rajoy. I presumit de 'la neteja' que ella va realitzar quan va esclatar al seu dia la trama de corrupció. Hi ha qui considera que va ser bastant 'menyspreadora' amb Cospedal", indiquen.

"Des de l'entorn d'Aguirre desmenteixen rotundament que la presidenta del PP de Madrid increpés la seva secretària general. Afirmen que mai no va emprar aquest terme, en cap moment durant les gairebé dues hores que van estar tots junts a la sala que es troba situada a la primera planta del carrer de Gènova", explica l'emissora.

"Els que coneixen bé la presidenta del PP la disculpen. Asseguren que si ho va dir així va ser de forma informal, envoltada de persones en qui confia. A més, recorden que ella sempre ha estat una persona molt directa, que no té pèls a la llengua i creuen que si va emprar aquest qualificatiu no seria amb mala intenció sinó amb el to col·loquial que moltes vegades s'empra", conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 08/03/2013 - 04:45

ESPE: - Cospe! ¿Imbécil la hora?

COSPE: - ¿En diferido, efectivamente, en forma de simulación?

ESPE: - ¡Cáspitas!

#11 mireia, barcelona, 07/03/2013 - 23:51

si enlloc de votar aquella cosa amb monyo de la Ferrusola i els seus Pujols durant 23 any seguits haguéssim triat una Espe, amb els dallonses ben posats, ara ja faria dies que seriem independents.

#11.1 Terraxa, Terrassa, 08/03/2013 - 08:35

Sí sr., ens fa falta una Espe, si pot ser amb bigotet i clenxa
Efectivament, ser independents per a que ens mani una Espe.
Tots en fila i cantant els segadors cada dia abans d'entrar a classe.

#10 Pere, Oliva, 07/03/2013 - 16:41

La Belén Esteban-Esperanza Aguirre,malgrat ser marquesa consort, en el fons, te ànima de poligonera. La Cospedal, de joveneta, va ser Mis Feria Albacete. D'aquest duet surt molta sustancia per a un programa de telefem.

#9 takolo3, Donostia, 07/03/2013 - 15:50

Por una vez, estoy de acuerdo con esperanza aguirre

#8 Pere, BCN, 07/03/2013 - 14:40

Clar que m'ho crec d'aquests espanyols feixistes, però ho diuen els espanyols feixistes de la ser,

#8.1 L'observador, Manresa, 07/03/2013 - 16:17

Home, si per a tu els de la SER són feixistes, deus pensar que a Espanya tots ho són. Quina capacitat d'anàlisi més pobra i quina mentalitat més talibana, Pere! Així no anem enlloc

#8.2 Gongylus, Girona, 07/03/2013 - 23:40

Home, Observador, els de la SER no sé si són feixistes, però demòcrates no ho són gaire.