Política · 19 de Setembre de 2013. 17:25h.

Aguirre denuncia "adoctrinament nacionalista" a les escoles

L'expresidenta de Madrid acusa els mitjans catalans de no criticar el "pensament únic nacionalista"

Aguirre denuncia "adoctrinament nacionalista" a les escoles

Aguirre, en una foto d'arxiu

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha acusat d'"adoctrinament nacionalista"  les escoles catalanes, durant una conferència al Círculo Ecuestre de Barcelona.

Segons la màxima dirigent del Partit Popular madrileny, a les escoles catalanes hi ha hagut un "constant adoctrinament d'acord amb el cànon nacionalista", la qual cosa ha fomentat el creixement del sobiranisme els darrers anys.

També ha criticat els mitjans de comunicació editats a Catalunya, els quals, en el parer d'Aguirre, no han criticat el "pensament únic nacionalista".

La presidenta del PP de Madrid ha dit "reconèixer que Espanya necessita ser catalanitzada. Amb això vull dir que a Espanya i al conjunt dels espanyols els vindria molt bé conèixer i estimar més Catalunya, començant per la llengua".

"La independència no m'escandalitza que es vulgui aconseguir", ha assenyalat. Però ha matisat que "ha de fer-se dintre de la llei. La llei prohibeix la secessió, però la llei no prohibeix canviar la llei. Si es vol la secessió, s'ha de fer per vies legals", ha afegit.

28 Comentaris

Publicitat
#22 AC Baldric, Barcelona, 20/09/2013 - 14:56

Però, a qui vol enganyar, aquesta senyora?
- Gas Natural. "No vamos a llevar esta empresa al extranjero" (sic Catalunya)
- Gas Natural. "Antes Alemana que Catalana"
Au va!

#21 joan, bdn, 20/09/2013 - 12:40

treballo en una empresa amb enginyers superiors que arriben d'arreu del món, inclòs Madrid. Un d'aquest li va preguntar a un Valencià: "oye, como es que siendo valensiano hablas catalán". La resta també em dieun qu els han ensenyat que són llengües que no tenen res a veure. On està la doctrina ????

#20 takolo3, Donostia, 20/09/2013 - 10:23

Y los independentistas de mas de 48 annos ?

Los catalanes y vascos mayores de 48 annos recibieron la educacion del tardofranquismo, y hoy muchos son independentistas !

El padre de Joan Navarro tambien fue "adoctrinado" en la escola catalana ?

#19 Pablito, Barcelona, 20/09/2013 - 09:38

La señora Esperanza Aguirre sigue siendo un animal ejemplar, como mujer, como política y como comunicadora. Ayer en Barcelona supo estar y dijo muchas cosas y bien dichas.
Nos hace falta muchos/as políticos como ella.

#18 spanish, Madrdi, 20/09/2013 - 04:38

l´educacio ha de tornar a l´estat i la seguretat tambe, els mossos encara no han detingut als que van cremar banderes