Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2009. 14:20h.

Aguirre votarà 'no' al finançament pel pacte de ZP amb ERC

"No puc permetre que els serveis públics dels madrilenys els pacti Zapatero amb ERC"

Aguirre votarà 'no' al finançament pel pacte de ZP amb ERC

Esperanza Aguirre, amb Zapatero, en una imatge d'arxiu

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha avançat que, tret que la direcció nacional del PP digui el contrari, pensa votar 'no' al model de finançament autonòmic que  debatran el Govern i les comunitats en el Consell de Política Fiscal i Financera, el qual ha qualificat de "chantaje" per als madrilenys.

A més, Aguirre ha aprofitat per a, igual que altres dirigents regionals en els últims dies, arremetre contra Catalunya: "No puc permetre que els serveis públics dels madrilenys els pacti Zapatero amb ERC", després d'assegurar que si el president del govern espanyol "creu que perquè posa més diners del contribuent i del dèficit i fa xantatge a les comunitats autònomes" que el recolzaran "li anem a dir que no".

Aguirre ha assegurat que s'oposa al model per dues raons, una de forma i una altra de fons. Quant a la forma, després d'assegurar que el president del Govern va assegurar fa sis anys que volia modificar el model de finançament, Aguirre s'ha preguntat "com és possible que se'ns remetin 72 folis un diumenge, a la tarda, sense les xifres i es digui que s'han mantingut 100 reunions". Argumenta que ella sol s'ha reunit en una ocasió amb la vicepresidenta econòmica del Govern, Elena Salgado, i que el seu conseller d'Hisenda es va reunir abans d'ahir amb el secretari d'Estat una vegada rebuts els documents.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pinotxo, Vidreres, 15/07/2009 - 19:02

Apa, què ens importaràn a la gent d´ERC els serveis públics dels madrilenys? Bé, ens importen en el sentit q no desitgem q els hi concedeixin l´olimpiada el 2016 per no tindra que aguantar la prepotencia pepera. Si no le fessin ells...indiferent.