Publicitat
Política · 11 de Març de 2018. 18:59h.

Agustí Alcoberro: "Som República"

El vicepresident de l'ANC afirma que "ja no ens sentim ciutadans del Regne d'Espanya"

El vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro ha afirmat que "a l'Estat espanyol, queda més clar que mai, no hi ha divisió de poders" i ha lamentat que "ara el poder judicial pretén decidir qui pot el Parlament nomenar com a nou president" durant el seu parlament a la manifestació per la República que ha tingut lloc aquesta tarda a Barcelona.

"Això és absolutament impossible d'acceptar" ha manifestat Alcoberro, que ha aprofitat per exigir als partits polítics que implementin la República. "Nosaltres som República i hem decidit avançar en aquest sentit, i tenim la majoria al Parlament per poder-ho implementar i cal fer-ho de manera immediata". Alcoberro també ha abordat la necessitat de "restablir la legalitat prèvia a l'aplicació del 155 i avançar de manera decisiva cap a la implementació de la República".

"Nosaltres ja no ens sentim ciutadans del Regne d'Espanya, ens sentim ciutadans de la República catalana, i per tant, com a ciutadans de la República exigim la seva implementació i el seu ple desenvolupament com una nació més" ha afegit. Alcoberro també ha reivindicat "la sobirania del Parlament", ja que "només el Parlament de Catalunya pot escollir el President de Catalunya" ha assenyalat.

El vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#42 lepero, Barcelona/Tabarnia, 12/03/2018 - 15:09

Sóc un fantasma.

#41 lepero, Barcelona/Tabarnia, 12/03/2018 - 15:09

Sóc un fantasma.

#40 Espluguenç, Esplugues Del Llobregat, 12/03/2018 - 13:21

"Somos república, ya no nos sentimos ciudadanos del reino de España".

..y a continuación cojo una pancarta para decirle al Reino de España... que quiero la república.
(Porque en la Gene no se trabaja)

#39 a quien corresponda, Barcelona, 12/03/2018 - 12:59

Quisiera hacer una petición a la agencia tributaria española. ¿Habria alguna manera de hacerle más agradable la vida al tal Alco-berru ?

#38 Horacio, Barcelona, 12/03/2018 - 12:08

Son muy listos, y es una estrategia para confundir al Estado. Desde luego, a mi me tienen confundido ... no sé si son subnormales profundos, o profundos subnormales ...