Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2013. 10:12h.

Agustí Colom denuncia 'vendetta' sociovergent

L'ex Síndic diu que "CiU i PSC no han après res"

Agustí Colom denuncia 'vendetta' sociovergent

Colom

Agustí Colom, que va ser vetat fa uns dies per CiU, PSC i Esquerra per ocupar una plaça a la Sindicatura de Comptes, explica en una entrevista a El País que "el que va fer CiU és inacceptable, perquè en democràcia no es pot vetar una persona. El missatge que transmeten és que es castiga qui no es comporta com ells volen".

"I la postura del PSC em sembla decebedora per donar cobertura a CiU i proposar un candidat que no els tocava. Això va bloquejar la possibilitat d'una sortida diferent, perquè si jo hagués estat rebutjat, Iniciativa podria haver proposat un altre nom", afegeix.

Colom suposa que va ser vetat "perquè vaig redactar l'informe Crespo en què posava en qüestió l'actuació de determinades persones i això no va agradar ni a CiU i ni als altres. Ningú no ha qüestionat mai la veracitat dels fets descrits allà".

Preguntat per si hi ha 'sociovergència' a la Sindicatura, respon que "el pacte de silenci de CiU i PSC és inacceptable des d'un punt de vista democràtic i em sembla que no han après res. En els actuals nivells de corrupció, que són insuportables, l'única manera que els partits mostrin el seu compromís és implicar-se per resultar creïbles, amb transparència total i fent neteja", conclou.

També recorda que l'informe fiscalitzador sobre l'Hospital Moisès Broggi no va agradar al PSC. "La llei ens obliga a fiscalitzar els comptes i si veiem deficiències les hem d'assenyalar. En aquell cas crec recordar que hi havia 10 milions d'euros que no estaven justificats", argumenta.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Eduardo González Palomar, Manlleu, 23/07/2013 - 07:58

¡Por si no has caído en la cuenta de cómo pagan los de la casta nacionalista de Cataluña el trabajo bien hecho!

#8 Berta, Bcn, 22/07/2013 - 19:47

Es curiós...fas un informe dient que Crespo roba ..i cap altre sindic se'l creu...Fas un informe dient que a Santa Coloma tot va com una seda...i als vint minuts esclata en Pretoria... i si el parlament no et vota es sectarisme o es que ets un talòs? Ah que ets d'ICV...entesos...

#7 judit., gracia, 22/07/2013 - 15:29

Que el coordinador de política econòmica d'un partit sigui vetat a ocupar un càrrec a la sindicatura de comptes no es nomes lògic sinó també necessari per higiene social i política.

#7.1 urb, barbera, 22/07/2013 - 16:43

¿?¿?¿??¿???? pensament ùnic, que no está amb mi esta contra mí. Axó sembla lo que diuen els parttis catalans últimament.
N aném bé

#6 josep maria, Mataro, 22/07/2013 - 11:50

Aquest "sant varó" ja es recorda de Santa Coloma?

"Agustí Colom,va defensar l'honorabilitat de la gestió de l?Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet amb un vot particular en solitari en un informe del 2007, anys després esclataria el cas Pretòria

#5 Raimon Rodríguez, No place, 22/07/2013 - 11:47

Qué duro debe ser para éste tener que volver a la facultad a dar clases cuando ha estado con el momio bastantes años. Colom es uno de los pocos profesores de la Facultad de económicas que no ha tenido ganas de sacarse un doctorado. Eso demuestra su nivel científico. ¿Es fiable alguien así?