Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2018. 19:19h.

Agustí Colomines torna a la càrrega

El director del Curs per a nous diputats diu que "estem en guerra"

Agustí Colomines torna a la càrrega

Imatge de la piulada

El director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC), Agustí Colomines, que gestiona el Curs per a nous diputats i diputades de la XII legislatura va afirmar ahir al vespre en una piulada que "estem en guerra" fent referència a la situació política que viu Catalunya.

"Res d'eleccions. Recuperem la Generalitat, que és l'única manera de defensar els presos i els exiliats. Prenguem la iniciativa en comptes de llepar-nos les ferides. Estem en guerra i necessiten un Govern per dirigir-la" va reclamar Colomines en el missatge, apel·lant als partits sobiranistes a formar govern.

El director de l'Escola d'Administració Pública de la Generalitat, Agustí Colomines, va afirmar el passat 26 de març a twitter que l'exportaveu de Ciutadans al Parlament, Jordi Cañas, és un "miserable" i li produeix "fàstic". 

L'afirmació es va produir després que l'exdiputat fes retuit d'una piulada del director d'e-notícies, Xavier Rius, amb una foto d'Artur Mas en la que afirmava: "amb ell va començar tot". Colomines va afirmar "Com era allò de 'ellos apuntan y ETA mata?". "Sou tan miserables que no tenim prou paraules per dir-vos el fàstic que ens feu", va insistir a través de la xarxa social. 

L'alt càrrec va dir també que el periodista era un extorquidor, un "lladre", un "idiota" i "moltes coses més". Colomines també va dir-li "fatxa" al director d'e-notícies als passadissos del Parlament de Catalunya. 

Després d'aquest incident, la diputada del PSC Beatriz Silva va anunciar que no participaria en el Curs per a nous diputats i diputades de la XII legislatura. La diputada va mostrar la seva disconformitat a través de twitter: "realment és aquesta persona qui ha de formar els nous parlamentaris? Jo no hi participaré. Em sento incòmoda i m'agradaria rebre una explicació", va assegurar Silva.

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 ellossicreenestarlo, Vic, 14/04/2018 - 11:19

Este tipo como aquellos de la banda terrorista que estaban en guerra con el estado .
Estos y éste en particular está en guerra contra las leyes , la democracia y en guerra contra el sentido común .

No está en guerra contra su sueldo que recibe de su supuesto enemigo .

#8 Sarola, Castelldefels, 14/04/2018 - 07:14

Semble que aquest cretí es o vol ser l'ideoleg del regim Nazi-Kumbayá. Ho teniu clar.

#7 Pepon, Bcn, 14/04/2018 - 00:26

Agustín, si estamos en guerra y me cruzo contigo por la calle, si te doy un sopapo sería delito o un lance de guerra?

#6 vicedo, barcelona, 13/04/2018 - 21:00

Em recorda al José Mota quan diu allò de: "Eres muuuuy tooonto"....

#5 blake, barcelona, 13/04/2018 - 20:48

Es lo que buscan algunos, acordaros de las armas de los Mossos, o el documento que detalladamente hablaba de rebelión de los mossos y escenarios de guerrilla. O declaraciones incendiarias reales no como la k se invento la huida a Suiza. Lo que pasa es que una cosa es tener cojones en tu imaginación y otra tenerlos en la realidad.