Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2018. 15:22h.

Ai Weiwei qüestiona la democràcia a Espanya

"Si no es poden discutir de manera lliure certes qüestions no es pot dir que sigui una societat democràtica"

Ai Weiwei qüestiona la democràcia a Espanya

L'activista i artista dissident xinès Ai Weiwei ha participat juntament amb Carles Puigdemont en la conferència 'Democràcia o Tirania' que ha tingut lloc a Brussel·les. Weiwei ha volgut donar d'aquesta manera el seu suport a l'expresident de la Generalitat i a la resta de polítics independentistes presos.

En aquest sentit, ha denunciat que aquests "són tractats igual que serien tractats a la Xina" i ha criticat també el que considera una actitud massa passiva d'Europa. "Si a Espanya no es poden discutir de manera lliure certes qüestions, no es pot dir que sigui una societat democràtica", ha defensat.

Wewei ha afegit que "si un dels estats de la Unió Europea no dóna suport als valors més bàsics i els defensa, quina podem pensar que és realment la societat europea? És realment perillós". També ha reivindicat que "els estàndards dobles no són acceptables en drets humans o llibertat d'expressió".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#28 Blop, Bcn, 22/11/2018 - 15:08

A este lo han engañao como a un chino...Perdon por el chiste facil pero está a huevo.

#27 Aladroque, Mastia, 22/11/2018 - 11:16

Un chino dando clases de democracia?

#26 sr Pepito, Lerida, 21/11/2018 - 20:49

Este señor debería saber que en España pasa lo contrario que en su pais :aquí la democracia la defiende el Estado ,los que están en prisión lo están por atacar el estado de derecho.

#25 Vikander , Cornellá , 21/11/2018 - 20:22

Para hablar de algo no hay nada como saber de qué estás hablando.

#24 Barcelona, Barcelona, 21/11/2018 - 20:20

A este señor nadie le ha explicado que España NO es China y que aquí, al contrario que su país SÏ se puede hablar y debatir de cualquier cuestión? Lo que no se puede es cargarse la democracia de un país democrático que es lo que ha hecho ese cobarde con el que está hablando.