Publicitat
Política · 22 de Març de 2019. 08:33h.

Aïllament de Torra

Set consellers filtren a RAC1 el seu malestar amb el president

Aïllament de Torra

La majoria de consellers creuen que el Govern ha de retirar per iniciativa pròpia tots els símbols de les façanes dels edificis de la Generalitat, segons informa RAC1. Diuen que s'ha de fer per preservar els Mossos d’Esquadra de la pugna dels llaços

Els set membres del govern consultats, tant de Junts per Catalunya com d’Esquerra Republicana, coincideixen -absolutament tots- a resseguir la mateixa línia vermella: no es pot implicar la policia catalana en l’estira-i-arronsa.

"Cal evitar que els mossos hagin d'executar l'ordre de la Junta Electoral", diu una consellera. "S’han de preservar els mossos", "a tota costa", expliquen uns altres dos. Una quarta recorda: “No volíem la imatge de mossos retirant urnes l’u d’octubre, i tampoc els volem veure ara traient llaços”. Per tant, "caldrà complir el requeriment", sentencia un altre membre del govern.

Un altre conseller hi afegeix: "Fem el que fem, preservem la dignitat dels mossos i del país". Són opinions que ja es van abocar en la reunió del govern de dimarts passat. Llavors el president va decidir mantenir viu el pols amb la Junta Electoral, i els consellers li van fer costat.

Però el cert és que l’allargament d’aquesta picabaralla fa dies que incomoda força membres del Govern, que consideren que només està servint per entrar al terreny de joc de Ciutadans, el partit que està presentant les denúncies a la Junta i l’únic que ha fet sang amb el tema en el ple del Parlament d’aquesta setmana.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Nut, La Patria de Prim, 22/03/2019 - 13:31

Como saben que los Mossos se la juegan.Declare lo que declare el trepa de Trapero.Aznar y el PP son los culpables.Sí.Se acuerdan?El pacto del Majestic!Y luego el borbón.....Hablando se entiende la gente.Claro los negocios entre socios.Verdad?Panda de sinvergüenzas!!

#10 Onofre de Dip, Barcelona, 22/03/2019 - 12:34

Com diria l'Agustín de Foxá: Quim Torra será la tumba del independentismo.

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/03/2019 - 11:49

El jutge Marchena renyant pedagogicament un cop mes al televisiu advocat Jordi Pina

"Le sugiero que intente convencer al tribunal, no a la galería, porque eso perjudica enormemente a su cliente"

Anar al TS a fer de vicetiple amb lligacames quan els teus clients s´estan jugant 17 anys de dieta taleguera pot ser tot lo imaginatiu que vulgueu pe

#8 botifler1914, Sinitaca, 22/03/2019 - 10:56

"S’han de preservar els mossos", "a tota costa"

Creo que llegais un poco tarde, como un par de años....

#7 Juan R. Mart?n, Málaga, 22/03/2019 - 10:41

Parece complicado poder preservar la dignidad de quien ya la perdió hace tiempo por propia voluntad y una avalancha de actos indignos. Suma y sigue.