Política · 9 de Juny de 2008. 14:00h.

Air Berlin denuncia Joan Puig davant la Unió Europea

Vidal-Quadras el compara amb "un perturbat"

Air Berlin denuncia Joan Puig davant la Unió Europea

Joan Puig

La companyia Air Berlín iniciarà accions legals davant la Unió Europea contra l'exdiputat d'ERC, Joan Puig, després que aquest demanés fer boicot "als nazis de Air Berlín". Segons publica Libertad Digital, fonts d'Air Berlin han qualificat de "molt greus" i "inacceptables" les paraules del Puig. Els dirigents de la companyia van emfatitzar que és "totalment intolerable" al·ludir a un fet històric tan "greu" com el nazisme, que "ha provocat greus ferides a la societat alemanya", raó per la qual creuen "necessari" traslladar aquests fets davant la UE.

D'altra banda, l'eurodiputat del PP, Aleix Vidal-Quadras, ha demanat al govern presidit per Rodríguez Zapatero que s'adreçi a la companyia aèria per a explicar que Joan Puig és un "pertorbat". En unes declaracions fetes a Servimedia recollides per Libertad Digital, Vidal-Quadras considera que "el que hauria de fer el Govern és demanar excuses a Air Berlín i compensar-los amb tot tipus de mesures".

Publicitat
Publicitat

96 Comentaris

Publicitat
#96 Josep, Besalú, La Garrotxa, Regió II, 10/06/2008 - 22:19

Pau, no és una qüestió de llibertats, sinó dels drets que les han de garantir. I els comentaris ofensius contra una llengua, religió, raça, sexe o orientació sexual només signifiquen una cosa: XENOFÓBIA. Que és com dir: NAZISME. I no hi ha volta de full.

#95 ramon, barcelona-c, 10/06/2008 - 18:11

Les institucions catalanes han de denunciar Herr Hunold devant de l'escola on va fer el Gymnasium(batxillerat) per ignorant a ell i a la Fraülein que a Munich a un viatger li va esparracar una reclamació d'un llibre en català per ser un idioma inexistent

#94 Guillem, Barcelona, 10/06/2008 - 14:04

El que tu vulguis Pau, però Rayner es una companyia Irlandesa.

#93 Pau, Bcn, 10/06/2008 - 13:22

"pensa comprar la companyia alemanya" Esto que va a ser, otra magistral leccion de economia catalana como la compra de Endesa por parte de Gas Natural?? O como la inminente quiebra de VUELING? Le dijo la sarten al cazo...

#92 Guillem, Barcelona, 10/06/2008 - 13:04

Comentaris que corren, Air Berlin va de mal borràs i es parla de Rayner, que per cert una pàgina web en català impecable, pensa comprar la companyia alemanya. Diran que la culpa del fracàs del president que gestiona ara Air Berlin és del boicot.