Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2008. 12:45h.

"Air Berlin ens tractava de porcs"

El dirigent d'Esquerra assegura que "no em presentaran mai cap denuncia"

L'exdiputat d'Esquerra al Congrés, Joan Puig, ha dit que Air Berlin no el demandarà després de fer-se ressò en el seu blog d'un boicot "contra els nazis d'Air Berlin" i ha recordat que "aquests senyors en la seva revista ens van titular als catalans de Porcs prussians catalans. Això és la traducció literal de l'acudit de la revista. Jo encara no he vist ningú que demani disculpes". En declaracions a Els Matins d'Estiu de TV3, el dirigent polític ha indicat que "van dir que em presentarien una denúncia, tots els mitjans van publicar-ho, jo no tinc cap denúcia, no em presentaran mai cap denúncia els d'Air Berlin, perquè saben que tenen les de perdre".

Puig ha afegit que "si jo hagués fet alguna cosa dolenta, una empresa multinacional com aquesta m'hagués presentat una denúncia. I no ho ha fet ni ho farà. I a més ho sé de bona font". Després de comparar el que hagués passat si en lloc del català hagués estat el castellà la llengua motiu del conflicte amb Air Berlin, Puig ha manifestat que "ens respectaran quan tinguem estat. Aquesta és la conclusió a que un arriba".

En la mateixa entrevista, ha dit que "mai de la vida se m'acudiria insultar els ciutadans extremenys", arran de la polèmica per afirmar en el seu blog que "els agradi o no, la nostra solidaritat els ha permès superar-nos en qualitat de vida, és de mal nascuts no reconèixer-ho" i ha aclarit que "em referia als líders polítics extremenys que utilitzen la mamella de Catalunya per als seus interessos; seguiré parlant i dient el que opino de les coses". El dirigent republicà ha indicat que el seu avi matern era d'Algesires (Andalusia).

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Kordefoc, Barcelona, 07/08/2008 - 11:51

Si, clar, la cara..com la d'en Mas o en Montilla són cares tant.. L'Einstein tb tenia una cara de llest..uuuf. No es medeixen les persones per la cara k fan.Aquí es castiga fins i tot qui parla clar. El nacionalisme espanyol segueix en guerra...

#27 Laia, Vielha, 06/08/2008 - 17:03

Home, es que mirant la cara d'aquest tio, no m'estranya

#26 David, Barcelona, 06/08/2008 - 13:12

Ben fet Puig estem amb tu! Espanyols sou desagradables, maleducats i feixistes. Deixeu-nos tranquils i foteu el camp de Catalunya! Viurem molt millor. Gràcies.

#25 Carles, Girona, 06/08/2008 - 13:07

Prou cortines de fum, que voleu amagar ara amb aquestes disputes fàcils de començar? FUM FUM i FUM per dissipar totes les coses que Heu fet malament
TRIPARTIT FORA FORA FORA

#24 Juan, Zaragoza, 06/08/2008 - 11:45

Un problema de los nacionalismos es que en ellos todo vale por la sagrada causa y, en ese contexto, personajes como el tal Bono tienen apoyo mediático, cuando en un pais normal estarían marginados en la categoría de "payasos" (con perdon de los pay.)