Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2010. 11:55h.

"Això ara no toca"

Oriol Pujol cita el seu pare per referir-se a l'avantprojecte de llei de vegueries aprovada pel Govern

El portaveu i diputat de CiU, Oriol Pujol, ha fet referència al seu pare i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, per referir-se a la llei de vegueries: "ara no toca", ha dit. En aquest sentit, s'ha preguntat "Què deu pensar el tripartit per empènyer això que ara no toca?".

Sobre les vegueries ha manifestat que "no es pot fer contra els terrotoris, sense diàleg i a correcuita" i ha afegit que "aquesta legislació no pot ser fum ni un joc de paraules ni un canvi de cromos".

Pujol ha dit que "no és el moment de confrontar el territori" perquè tenim altres problemes més importants a resoldre com que "Catalunya és la líder en la destrucció d'atur". "Estem a gairebé 600.000 persones", ha afegit.

Per últim, ha manifestat que la llei s'hauria d'haver fet "conscients de les diferentes reclamacions històriques", però ha assenyalat que "en cap cas entendríem que les vegueries suposin un nou ordre administratiu".

Jordi Pujol i Oriol Pujol
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Kropotkin, Vic, 04/02/2010 - 09:41

¿Pero esto de "aixo no toca" no es muy democratico no? ¿O es que CiU no es partidario de la democracia? Parecen maestros de escuela franquistas oprimiendo a los niños. ¡Que asco!

#5 De la Maza, Polop ESPAÑA, 04/02/2010 - 01:11

¡Hombre! Vuelven a sacar al GNOMO. Mal debe estar la cosa. Este no era el del 3%?, el que cuando era cuestionado por sus corrupciones, convertía eso en supuestos ataques a Cat-?, el que ha dejado colocado al hijo para vivir del cuento toda su vida?..

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/02/2010 - 20:39

Oriol, que ha heredado mucho de su padre, dice que ahora no toca porque son ellos los que quisieran poder blandir como bandera este disparate que querrán poner en marcha ellos mismos para seguir dinamitando la unidad de España como tanto gustaba a papá

#3 Arcadi, BCN, 03/02/2010 - 20:10

Embolicar la troca amb la llei de les vegeries, és una mostra més de la tàctica de tirar pilotes fora del nostre govern, d'embolicar la troca amb un tema pol.lèmic i de generar un problema que no existia i que nomès generará enfrontaments i mala baba.

#2 Ramon, Barcelona, 03/02/2010 - 12:52

Oriol Pujol no fa referència al seu pare, sinó a la reconversió sociata d'una frase del seu pare: "Això no toca". Que era una manera ben planera de fer el clàssic dríbling del polític al periodista que vol posar-lo en un compromís.