Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2022. 17:29h.

"Això de Borras no té nom"

Matías Alonso, diputat de Ciutadans: "Estem apanyats amb l'oposició del PSC"

"Això de Borras no té nom"

El diputat de Ciutadans Matías Alonso, que va ser expulsat del ple aquest dimecres per Laura Borràs, afirma que "la presidenta del Palament maneja el reglament al seu gust" sense tenir en compte "els drets dels grups parlamentaris i dels diputats". "El que va passar no té nom", insisteix.Alonso recorda que Borràs va llegir una declaració sobre el catalangate de la Junta de Portaveus que no podia llegir en el ple perquè, com estableix el reglament, no va ser "adoptada per unanimitat".

El diputat explica també que la seva expulsió del ple infringeix un altre article del reglament i que "aquestes coses no passaven quan Ciutadans estava en la Mesa" però que els socialistes tenen ara una vicepresidència i una secretaria i "aquestes coses passen". "Al PSC li toca encapçalar l'oposició a Catalunya però no va moure una pestanya" i ha afegit que "estem apanyats amb aquesta oposició".

Finalment, remarca que Borràs "ha de ser conscient que no pot fer el que fa" i considera que "el procés s'està desinflant" vesteixi la "divisió" entre ERC i Junts. "Mentir és el seu estat natural", acaba.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 Sergi Sergio, Barcelona, 30/04/2022 - 02:17

Matias, tranquilo, a la mangante del Parlament le queda muy poco.

#12 Coque, El Centro de Tabarnia, 29/04/2022 - 09:22

Matías Alonso, diputado de Ciudadanos: "Estamos apañados con la oposición del PSC"

A ver cuando se dan cuenta los vorantes del PSC que votar al PSC representa firmarles un cheque en blanco a los independentistas

#11 Arnat, Barcelona, 29/04/2022 - 09:09

El diputat Alonso es molt delicat en abstenir-se qualificar a aquella dona. Aquella farsant està generant un rebuig massiu i molts esperem arribi la foto de veure-la a la banqueta dels acusats, davant d'un jutge i que li imposin la disciplina ferrea que mereix. Posar-la de genolls davant de tothom a qui ha insultat i despreciat encara seria poc.

#10 Neferu, Barcelona, 29/04/2022 - 00:11

Cómo que no tiene nombre. Lo tiene, y no uno solo sino todos aquellos nombres que reflejen indecencia, villanía, dictadura, autocracia, totalitarismo...............

#9 A.Bcn, Barcelona, 28/04/2022 - 21:00

No nos confundamos, lo de Borrás se llama ser el amo del cortijo, lo que llevan siendo ella y los suyos toda la vida y lo que los destripaterrones de ERC aspiran a ser algún día con la colaboración de quién haga falta.