Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2021. 13:46h.

“Això de Canet és monstruós”

Paula Añó, del Manifest Constitucionalista: “Tant de bo sortís el PSC a dir que està en contra de la immersió, això s'acabaria en mitja hora”

“Això de Canet és monstruós”

Paula Añó, una de les promotores del Manifest Constitucionalista, afirma en aquesta entrevista que cal aixecar una “trinxera moral” contra el procés i, si cal, assaltar “democràticament les institucions, és a dir, amb vots.

La dirigent del CLAC (Centre Lliure d'Art i Cultura) va ser la presentadora del citat manifest a mitjans de novembre a Barcelona amb el periodista Joan López Alegre, l'historiador Jordi Canal i l'empresària Eva Trias. Ara es presentarà també a Girona, Lleida i Tarragona.

En aquesta entrevista, feta a l'Ajuntament de Barcelona perquè és militant del PP però col·labora amb Barcelona pel Canvi, afirma també que “cal un plus de valentia” i que aquest manifest “és el primer pas”.

 

 

"El vot de l'interior està sobrerepresentat" i, si no es fa res, "ja podem plegar". Segons la seva opinió, cal enviar el nacionalisme “a la paperera de la història” encara que ella no es considera nacionalista sinó patriota. "El nacionalisme -puntualitza- és la negació de l'altre".

També considera que cal tornar la presència de l'Estat a Catalunya. "La presència de l'Estat a molts pobles és la bústia groga de correus", afegeix.

“Els dirigents polítics catalans es dediquen a maltractar més de la meitat de la població de Catalunya”, remarca.

D'altra banda denuncia que “hi ha por a Catalunya al segle XXI” i posa com a exemple el conflicte a l'escola de Canet de Mar. “Juguen amb allò més sagrat: els nens”.

“Això de Canet és monstruós”, reitera. “Anem a deliri diari”.

També lamenta que el PSC “no hi és ni se l'espera”. “Tant de bo sortís el PSC a dir que està en contra de la immersió i en favor dels tribunals: això s'acabaria en mitja hora”. “Els seus dirigents –insisteix– es posen de perfil”.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#18 BEJOTA, bcn, 13/12/2021 - 16:11

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .

#17 Pere que tomba, Gibraltar sí, Rosselló no, 12/12/2021 - 19:28

Patriorisme i nacionalisme és el mateix. No us amagueu, sou el mateix.

#16 Andrea, Barcelona, 11/12/2021 - 22:03

Ojalá fuese cierto que el PSC tuviese tanto poder de convicción, pero PSC está defendiendo otra forma de orientar el aprendizaje de las lenguas que nada tiene que ver con los nacionalismo, de aquí y de allende el Ebro. Han de favorecer la comunicación entre diferentes y se ha de aprender alguna más que la lengua materna para ir por el mundo.

#15 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/12/2021 - 21:02

Pues espera sentada. El Partido Separatista Confirmado es eso, así que por razones obvias no solo no saldrá a protestar, es que está del lado de los separatistas. El ahogamiento lingüístico, alias inmersión fue su creación, que parece que se nos olvida.

#14 electra, Barcelona, 11/12/2021 - 09:42

Anafabeta!!!!!!!! Va ser la Marta Mata del PSC qui va fer la immersió. P S C, Els meus fills tots tres parlen i escriuen el català i el castellà perfectament. Els nens prenen els idiomes amb facilitat. Amb això no defenso l'escarni al nen, de cap manera....