Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2013. 19:43h.

"Això de democràcia, res"

Escarni al dirigent del PP, Jorge Moragas

"Això de democràcia, res"

Protesta contra Moragues

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha reunit desenes de persones en un escrache a la casa del diputat i director del Gabinet de la presidència del Govern d'Espanya, Jorge Moragas, a Barcelona.

Activistes i persones que han estat desnonades s'han trobat passades les 11.30 hores a la parada de metro de Muntaner dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i han realitzat la protesta des del Turó Park, prop de l'habitatge del polític, ja que desconeixien la seva adreça exacta.

En declaracions als mitjans, el portaveu de la PAH Oscar León ha considerat que Moragas és "el braç dret" del president del Govern, Mariano Rajoy, per la qual cosa pot influir en el Govern perquè aquest accepti la dació en pagament. "El pegat de llei que han fet no és una solució a res. El problema amb les hipoteques que tenien ahir tornarà a aparèixer demà i no s'haurà solucionat res", ha indicat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 joan, manresa, 28/04/2013 - 18:03

tinu.)sí aquesta energía reinvicativa la hagesin aplicat als seus païssos d'origen potser are no es veuríen en aquesta situació.,pro ells tampoc son culpables del tot en aquest mument.¿ Quí els manipula.? ¿Es cert que son PAH.? ¿I els bancs.? ¿Com cullons podían donar credits .?I pagar qui pagava

#6 joan, manresa, 28/04/2013 - 17:58

El Casal,17,55 h.---Lo que ens faltaba per veure...,--yan dos companys que san execat de las cadiras i en criden a la partideta...---.Al Sr.Bernat#5,te

tota la raó,i ni podríem dir un munt,pro fasis la pregunta ¿ I perqué...?Es dur pro real.Acabarem comentant lo de la fotografía..; potser (cont.

#5 Bernat, Barcelona, 28/04/2013 - 11:01

El País Vasc te el 15% d'atur. No tenen immigrants i a l'Estat es del 27% l'atur: 6 milions. I hi ha encara 5 d'immigrants. On és el problema?

#4 catalonia is not Spain,is a part of Spain, marca Hispanica, 28/04/2013 - 10:54

Los nazionalistas son como la escena en el tren de los hnos. Marx en aquella pelicula donde para seguir alimentando la locomotora al grito de mas madera,no dudan en destruir los vagones de madera para seguir alimentando la ruina de la independencia.

#3 Ja ja ja ja ja, Barcelona, 27/04/2013 - 23:22

"Vienen a pagarnos las pensiones"

Disfruten lo votado y lo (invadido) inmigrado.

Ah sí, que Josep Anglada es un "feixisteeeeeeee", un "nancy que se quiere matar 6.000.000 de jodíos".... claro, claro...


A TRAGAR PAYASOS. A mantener a toda esta chusma con vuestros impuestos.