Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2020. 15:19h.

“Això és espaterrant!”

El PSC critica que Rahola es queixi de sortir poc a TV3 quan el CAC diu que és qui ha sortit més

“Això és espaterrant!”

El diputat del PSC, David Pérez, durant la sessió de control a la Corpo, ha mostrat la seva sorpresa pel fet de que Pilar Rahola es queixi de que surt poc a TV3. “Això és espaterrant!”, ha exclamat al respecte.

Pérez ha constatat que “tots els grups de la CCMA ens hem queixat de la presència de la senyora Rahola a TV3”. “Tots menys un, JxCat, aquests no s’han queixat mai”, ha ironitzat el diputat.“No és cert el que ha dit el senyor Sanchis. Jo li recomano la lectura de l’informe del seguiment de pluralisme del CAC on diu que la persona que diu que la persona que més ha sortit en programes d’opinió política és la senyora Rahola”, ha assenyalat. “No ho dic jo, ho diu el CAC”, ha remarcat.

“La senyora Rahola es queixa que és la única que defensa un determinat espai. Per fi algú diu el que nosaltres hem dit aquí durant molt de temps, que ella representa aquest espai. Ho diu ella. D’acord, perfecte. On està el meu, qui representa el meu espai?”, ha preguntat.

La presidenta de la CCMA, Núria Llorach, ha considerat que “aquests àudios no haurien d’haver sortit a la llum. Estem donant credibilitat a uns àudios d’un tema que està pendent de jutjar”.

Tot i això, ha assenyalat que “de la conversa filtrada es desprèn que inclús el president Puigdemont diu que és impossible alterar la decisió de TV3. Això li demostra la independència del director del mitjà”. També ha al·legat que l’informe del CAC esmentat per Pérez correspon “al gener del 2020 i no a l’actual trimestre”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Lola, barcelona, 07/11/2020 - 11:45

Lo dice o no lo dice en las conversaciones??? ja, ja,ja. Tiene cara al decir que corresponde al gener del 2020.

#3 Flanagan, Tabarnia City, 07/11/2020 - 10:36

Espaterrant es lo vuestro seces camuflados aunque cada vez enseñais más la patita.Lo bueno es que lo dice el partido que permite que la mujer del fugao se lleve 6.000 al mes.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 06/11/2020 - 17:17

El Partido Separatista Catalán quejándose de Pilar Latrola, pero eliminando el español de los colegios. Etán claras sus prioridades. Espero que desaparezcáis en las próximas elecciones.

#1 Benet S., Barcelona, 06/11/2020 - 17:00

Si ara amb aquestes "competencies" que tenen adjudicades ja es comporten com deixebles del malefic Goeebels utilitzant els mitjans publics per sentenciar a l'ostracisme qualsevol opinió discrepant, imaginar el que podrien fer aquesta banda de delinquents si mai dominessin aquest pais fa posar els pels de punta. Corea del nord seria una broma...