Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2020. 15:09h.

"Això no es pot permetre"

Els autors de la protesta denuncien que "ens estan sagnant"

Un grup de set persones que protestaven pels perjudicis que estan tenint les restriccions imposades pel Govern en el sector de l'hostaleria han llençat ous i globus replets de pintura vermella contra el Palau de la Generalitat.

Els concentrats han dut a terme el llançament d'ous mentre un dels individus denunciava amb el seu megàfon les restriccions imposades pel Govern al crit d'"ens estan sagnant, ens estan sagnant i no ho podem permetre. Prou ja, senyors. Prou".

El manifestant del megàfon ha denunciat que s'estan "carregant l'economia" obligant als restauradors a "pagar impostos sense deixar-nos treballar". "Els que sortim perjudicats som els ciutadans, els que paguem impostos" han denunciat, al crit de "als de l'hostaleria ens estan sagnant".

"Els dissabtes i diumenges no estan oberts els Catsalut, que obrin els Catsalut, prou de fer cues inútils" ha denunciat. Els concentrats han finalitzat l'acció tirant pintura pel terra de la plaça i encenent una traca.

ajustar.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 La Mare Superiora, Bermuda, 09/11/2020 - 10:13

Mare de Déu,el terror roig un altre cop! ¡Viva Franco,Arriba España!

#4 Benet S., Barcelona, 09/11/2020 - 09:04

Els protagonistes d'aquest acte de protesta mereixen el titol d'herois. Han fet un acte fantastic i resultat de suportar l'actuació de la banda de delinquents que tenen segrestades les institucions, les maneguen com la mafia i s'omplen les butxaques, tot amanit amb el sectarisme, pero quan els enxampen fugen dins un maleter d'un cotxe com rates

#3 monk, bcn, 08/11/2020 - 17:48

Propongo un acto de protesta diaria contra las restricciones indiscriminadas en hostelería. La Guardia Urbana corta en Barcelona la Meridiana con Fabra i Puig cada día de 20 a 21 h "para todo el que quiera protestar".

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 08/11/2020 - 16:32

Tienen que citar las fuentes y de dónde han tomado las imágenes. RTVE catalunya y TV3 deberían nombrar a e noticies.cat..... debe ser lo que ensenyan a L' escola en catalá tu gandulea y vive parasitando,,, que para cotizar y trabajar ya estan otros. L'escola En Català es una escola de parasitar. Huid de ella. Estudiantes !!! Marchad insensatos.

#2.1 ?, ., 08/11/2020 - 17:48

Perdoni, però no acabo d'entendre. Què hi te a veure l'escola amb tot això?

#1 Lolo, Barna, 08/11/2020 - 15:44

Hombre, y claro que no han intervenido. Posiblemente tengan órdenes muy claras de no hacerlo. Porque si empiezan a porrazos contra esa pobre gente, en el momento que salgan las imágenes en televisión y con la que está cayendo, allá mismo comienza la primavera catalana.