Política · 21 de Setembre de 2020. 16:51h.

“Això va de democràcia”

El Govern ha incomplert quasi una quarentena de mocions aprovades durant aquesta legislatura

“Això va de democràcia”

El Govern ha deixat d’aprovar fins a 39 mocions que havien estat aprovades al Parlament, segons ha denunciat el PSC en una proposta de resolució. En total, durant l’actual legislatura el Parlament ha aprovat 191 mocions amb diferents acords que instaven al Govern a portar a terme actuacions en l’àmbit de les polítiques socials, sanitàries, educatives, econòmiques, etc.

“Són moltes les mocions que reclamen al Govern de la Generalitat, des de l’inici de legislatura, que augmentin els recursos econòmics en salut per reforçar l’atenció primària, en educació per arribar al 6% del PIB establert per la LEC o per millorar les polítiques socials”, indiquen els socialistes.

En aquest sentit lamenten que “els darrers pressupostos aprovats corresponents a l’any 2020, demostren, però, el grau d’incompliment del Govern envers els acords aprovats per aquesta cambra. Els incompliments per part del Govern constaten el poc respecte institucional i polític envers el Parlament de Catalunya i, per tant, la degradació de la pròpia institució”.

Per temàtiques, el Govern ha deixat de complir dues mocions sobre medi ambient, tres sobre polítiques de salut, una sobre les infraestructures que són competència de la Generalitat, sis sobre polítiques d’educació, tres sobre polítiques d’Interior, cinc sobre polítiques socials, tres sobre les polítiques universitàries, dues sobre igualtat de gènere,una sobre política industrial, una sobre barris amb dèficits urbanístic.

També dues sobre les polítiques laboralsm dues més sobre el món local, dues sobre les polítiques d’habitatge, tres sobre les polítiques contra el despoblament rural, una sobre la CCMA, una sobre la manca d’un finançament just de la cultura i una sobre els pressupostos per al 2020.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial, Santa Coloma, 22/09/2020 - 10:59

Ya llegará, ya llegará, tranquis, tengan en cuenta que el govern de barcelona no pinta nada, el operativo está en waterloo, allí son pocos y se echan largas siestas de pijama y orinal.

#1 COSTA BRAVA per la INDEPENDÈNC, Blanes, 21/09/2020 - 18:29

ESPANYA, LA VERGONYA D'EUROPA!

#1.1 Jordi Pinyol de la Fesola, PALAMÓS la bicoca de la coca, 21/09/2020 - 19:03

Tens raó!!! Vergonya d´Europa... Però Gràcies a gent com ara tú, que només alabeu a delinqüents que a qualsevol país d Europa estarien molts anys a l´ombra, per menys del que van fer els teus amiguets golpistes aquí. Així que, no ploris tant... Que a França us van rebre amb unes galetes al pebre, i vareu haver de marxar amb la cua entre came

#1.2 pepe, andorra, 22/09/2020 - 00:06

pues sera gracias a vosotros, q despues de los ucranianos, sois los políticos mas corrup.tos de -europa.....Si, España es una vergüenza, por culpa de vosotros......Chapas, corruptos, nepotistas, incompetentes.......Y encima, vendidos a millonarios y oligarcas extranjeros.

#1.3 Neferu, Barcelona, 22/09/2020 - 08:28

Si, últimamente España da vergüenza y precisamente desde que Catalunya le pone palo tras palo entre las ruedas, desde que la Generalitat a base de mentiras y para tapar su corrupción vergonzosa, ha creado los comandos de desestabilizadores adoctrinados para minar la convivencia, arruinar la economía y la credibilidad.

#1.4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/09/2020 - 08:51

Totalmente de acuerdo. Somos la vergüenza de Europa por culpa de españolazos como tú.