Publicitat
Política · 15 de Gener de 2021. 20:11h.

Ajornades les eleccions per decret

El Govern al·lega que “ens hi va la vida”

Ajornades les eleccions per decret

El Govern ha publicat un decret signat pel vicepresident Pere Aragonès pel qual “es deixa sense efecte la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021 a causa de la crisi sanitària derivada de la pandèmia causada per la covid-19”.

El decret indica que “les circumstàncies sanitàries impedeixen garantir les condicions per al desenvolupament d’un procés electoral amb llibertat de concurrència, votació i execució”. També considera que “el resultat final podria no respondre a la voluntat de la col·lectivitat” si els afectats en major o menor grau per la pandèmia no poden anar a votar”.

“Les eleccions al Parlament de Catalunya es convocaran per tal de que tinguin lloc el dia 30 de maig de 2021, prèvia anàlisi de les circumstàncies epidemiològiques i de salut pública i de l’evolució de la pandèmia”, conclou

Pere Aragonès ha demanat que “tots mantinguem l'actitud responsable que hem mostrat avui i que aïllen la pandèmia de la disputa electoral. No contribueix a confondre mes a la ciutadania en un context tan dur com l'actual per pur càlcul electoral. Siguem responsables i estiguin a l'altura de les dificultats de al moment”.

“Hem d'estar centrats únicament i exclusivament en l'evolució de la pandèmia i en la necessitat d'evitar, sigui com sigui, el col·lapse de el sistema sanitari. Res ens ha de distreure. Aquesta ha de ser la preocupació prioritària de tots i cada un de nosaltres. Per responsabilitat. Per compromís. I perquè en el fons, ens hi va la vida, l'única cosa en aquest món que es irrecuperable si es perd”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 Joan, Terrassa, 17/01/2021 - 09:48

Hijo de lobo, lobito.

#23 Péndulo, Barcelona, 16/01/2021 - 21:43

Lo peor no es que enseñan la patita, lo peor es que lo hacen con descaro.

#22 La politica, Barcelona, 16/01/2021 - 14:55

Ens hi va la vida? I als lacis potser el govern, utilitzar la pandèmia políticament és una arma de doble fil i només passarà el que hagi de passar, sigui pel febrer o pel maig, molts catalans tenim memòria

#21 M, Sabadell, 16/01/2021 - 11:59

Son unos cantamañanas, nos va la vida en Febrero igual que en Mayo.
Que hagan lo que quieran, pero que no nos quieran engatusar mas.

#20 Lluch, Barcelona, 16/01/2021 - 11:44

Lo que les va es su modus viviendo, todo la vida viviendo de lujo a costa del dinero público, la vida de los catalanes les importa muy poco a estos vividores.