Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2011. 21:03h.

Ajuntaments amb l'aigua al coll

Manel Bustos alerta de la "situació dramàtica" de molts consistoris

Ajuntaments amb l'aigua al coll

Manel Bustos, en una foto d'arxiu

El president de la Federació Catalana de Municipis (FMC), Manel Bustos, ha assegurat que la situació econòmica dels consistoris és "greu i en alguns casos dramàtica". "Si els ajuntaments avui entren en fallida és el país qui s'enfonsa", ha alertat.

L'alcalde de Sabadell ha anunciat que el proper mes d'octubre iniciarà una ronda de contactes polítics per aconseguir "solucions" a la situació dels ajuntaments catalans. "Hem de contribuir a que el país vagi endavant, perquè la responsabilitat és compartida; els municipis som Govern”, ha reblat.

Bustos ha afegit que durant la primera quinzena es reuniran l'FMC i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i els representants de tots els partits polítics del Parlament.

El president de l'FMC pretén que s'atenguin les sol·licituds d'emergència del municipalisme per evitar la "fallida" dels ajuntaments i impulsar una llei de finançament estable per aquestes entitats, “la gran assignatura pendent de la democràcia”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Laia, Lleida, 22/09/2011 - 22:44

De tots es sabut que no es pot estirar mes el brac que la maniga. Que pensaven aquets alcaldes, que vindrien de MAdrid a donals cuartos, en tot cas a prndrls venen

#4 Jordi, Barcelona, 22/09/2011 - 12:26

Quina casualitat que això ho digui un socialista alcalde de Sabadell, i es que no falla, allà on governen els socialistes l´econòmia s´enfonsa com el Titanic

#3 Terraxa, Terrassa, 22/09/2011 - 09:11

Situació inversa a la dels seus gestors, que despleguen un catàleg immobiliari, turísitic i automobilístic que fa feredat.
Jo diria que hi ha molt de patrimoni per embargar i retornar als ciutadans.

#1 DEFENSAD, MADRIT, 22/09/2011 - 05:24

Pregunta-li amb en Montilla a veure com o heu de fer
Al cap i a la fi ell i la seva camerilla son els responsables d'aquesta situació.