Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2017. 19:54h.

Al nou cap dels Mossos li fan pena “tots els espanyols”

També va preveure que el 2015 seria “l’última Diada de la Catalunya autonòmica”

Al nou cap dels Mossos li fan pena “tots els espanyols”

Captura de la piulada de Pere Soler

El nou director general dels Mossos d’Esquadra, Pere Soler, va assegurar el 23 d’octubre de 2016 que “espero que ens anem ja, perquè em feu pena tots els espanyols”. Així ho va manifestar al seu compte de twitter, arran de la decisió del PSOE d’abstenir-se en la votació d’investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern espanyol.

Per la seva banda, l’exdiputat de Solidaritat per la Independència, Alfons López Tena, també ha recordat que Soler va afirmar que l’Onze de setembre de 2015 seria “l’última Diada de la Catalunya autonòmica”. “Molt fan del nou director de la policia dient el 2015 que era ‘l’última diada de la Catalunya autonòmica’, bonica tradició repetida cada any”, escriu López Tena a la xarxa social.

El periodista Josep Prat ha recuperat una conversa que va mantenir per twitter amb el nou cap de la policia de la Generalitat on Pere Soler li deia que “venga venga! Ja t’en farem arribar una! Que vols polsera o corbata? Aquí l únic sulfurat és el d iniciativa jajaja”.

Piulada d'Alfons López Tena

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#41 Marta, Olot, 19/08/2017 - 10:30

Aquest personatge que no té respecte per les persones, siguin espanyoles, franceses, catalanes o japoneses es fa pena a ell mateix, clarament, perquè avui per avui ell és espanyol. De fet, hauria de viure un temps a França i veuria com responen els seus comentaris que el que fan només és llàstima.

#40 Lobisome, BCN, 18/07/2017 - 21:11

"(...) a mí Pere Soler no me da pena.

Ni me la dará."

Justamente.

#39 Mesetario, Meseta, 18/07/2017 - 17:59

Al nuevo jefe de los Mossos le dan pena “todos los españoles”.

Y a mí me dan pena todos los polis autonómicos catalanes.

Incluso su actual jefe, que cuando la palme no se si dará pena a sí mismo, pero casi seguro que tendrá que ser español salvo que quiera ser legalmente guiri en Cataluña.

#38 constança, Barcelona, 18/07/2017 - 14:02

Un altre desnortat, aquest sense cop de calor ! ho dic per les dates!
Fa conjunt amb el govern, com si no el seu anomenament?

#37 EL TRIKU, MY HOME IS NOT CAT, 18/07/2017 - 13:18

Jo si fos ara mateix Mosso d´Esquadra, em plantejaria seriosament en començar-me a buscar una altre feina... Per que amb aquest personatge al cap d´aquest cos, em fa l´efecte que aquest, te els dies comptats... Temps al temps...