Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2012. 17:56h.

"Al PP no és possible la democràcia interna"

Juan Carlos Ferrando, exregidor de Mataró, diu que "les bases no tenen res a veure amb la direcció"

"Al PP no és possible la democràcia interna"

Ferrando, en un moment de l'entrevista

L'exregidor del PPC a l'Ajuntament de Mataró, Juan Carlos Ferrando, ha indicat que "en una època vaig defensar dintre del PP la democràcia interna. He vist que no és possible i lògicament busco un altre lloc on continuar defensant els meus principis".

Ferrando, en una entrevista a e-notícies, ha remarcat que "la meva experiència és que és bastant incompatible" la democràcia interna al PP. "Les bases del PP no tenen res a veure amb la gent que mana. La base d'un partit és que hi hagi una comunicació de baix a dalt", ha reblat.

L'exdirigent del PPC de Mataró ha recordat que "jo vaig donar suport a Montserrat Nebrera", al 2008, quan va disputar a Alicia Sánchez-Camacho el lideratge del partit, "però mai vaig ser nebrerista".

Ferrando ha assenyalat que l'actual direcció del partit és "molt tacticista. La direcció del PP el que busca principalment és la cadira. Si en un moment necessita apropar-se a Convergència ja se sap el que fa, si necessita que no, mossega... això és incompatible amb una gent que té valors, que creu en la llibertat".

"Si tu renuncies per una cadira al que defenses el que has de fer és marxar. Jo vaig decidir que allà no es podia continuar fent feina i que la meva feina era fora del PP", ha afegit Ferrando durant l'acte Una Catalunya bilingüe, una escola bilingüe, organitzat per Ciutadans el passat dissabte al Teatre Goya de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 NOEMI, BCN, 25/04/2012 - 18:55

Totalmente de acuerdo , parecia que el Notario sabria hacer democracia interna , pero su unico saber es dejar en manos del Secretario General toma de decisiones que estan siendo lamentables para el Partido . Villagrasa es nefasto en cualquier organización

#1 Democracia y Libertad en el PP, Barcelona, 24/04/2012 - 10:11

Es verdad todo lo que dice el compañero. Llevamos 4 años pidiendo la democracia interna en el partido.Militantes, simpatizantes y votantes. Uniros a la plataforma nacional Democracia y Libertad en el PP. Somos en España 180 delegaciones y seguimos creciendo. www.democraciaylibertadpp.es