Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2019. 15:13h.

Albano Dante, al rescat

Puigdemont aposta per una aliança amb el Front Republicà per evitar la davallada a les generals

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, té interés en arribar a un acord amb el Front Republicà, coalició liderada per Albano-Dante Fachin, i on hi està integrada Poble Lliure, una de les faccions de la CUP.

El portaveu de JxCat, Albert Batet, ha reconegut aquestes negociacions, que tenen com a objectiu evitar una davallada de l'antic espai convergent a les generals. Tot i això, a les darreres eleccions espanyoles, el Front Republicà només va obtenir poc més de cent mil vots. "Em costa que hi ha hagut alguns contactes amb Albano Dante Fachin, però molt preliminars", ha admès.

Batet ha defensat que "el projecte compartit és més fort que el projecte de partit" i ha remarcat que "qualsevol proposta que hi pugui haver en l'àmbit de la unitat és evident que l'estudiarem". "L'ideal seria que anéssim tots junts, de debò, i ja sabem que això no és possible", ha lamentat.

"Respectem que hi hagi partits que tinguin interessos de partit, nosaltres creiem que en aquest context tocaria primera l'interès compartit", ha defensat, a més d'assegurar que "defensarem un model plural per a JxCat", atès que "tots junts som més forts".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#21 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/09/2019 - 13:52

Que aquest mamarratxo deixi d´arrossegarse vivint de les peonades tertulianeres que li regala gaciosament el Sindicat del Crim Convergent nomes depend de si el David Madi decideix tornar a posar la pasta o no per putejar un cop mes als herbiertians.

No es res personal, nomes son negocis.

#20 No ho tinc clar, Chez Titole, 27/09/2019 - 09:46

L'Albano aquest no és el que cantava "la Felitxità" amb una titi que no estava gens malament aleshores?, pero sembla que s'ha engreixat, deu ser que a la política mengen millor.

#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/09/2019 - 01:36

A ras de suelo y babeando...

Demasiado preocupado en palpar con los cuernos,
y en mandar Christmas de Navidad,
en prepararse un hermoso entierro...

#18 Solaoesmiopinion, Tabarnia, 26/09/2019 - 23:04

El procés sigue con la recogida selectiva de residuos para nutrir sus filas.

#17 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 26/09/2019 - 20:53

¿Quién fue el memo que le dio la nacionalidad española a este piquetero...? no se puede ser más boludo... con lo bien que se lo pasaría en la villa 31 protestando contra la oligarquía argentina... ¡Macri gato...! ¡Cristina porota...!

En España de mayordomo de la oligarquía catalanista se vive mejor...