Publicitat
Política · 13 de Juny de 2019. 15:14h.

Albano-Dante crida a la rebel·lió?

Per impedir que Forn tonri a Soto del Real

Albano-Dante crida a la rebel·lió?

L'exdiputat dels Comuns, Albano-Dante Fachin, ha reaccionat en una piulada a twitter a la decisió del Tribunal Suprem, que si bé permet que el regidor de Junts per Catalunya, Joaquim Forn, prengui possessió del seu càrrec a l'Ajuntament, no li dóna permís per quedar-se a Lledoners i el fa tornar "sense dilació" a la presó de Soto del Real.

"Sembla que el Suprem no sap que l'Ajuntament està enmig de molts carrers petits, hi ha molt tràfic i que els dissabtes això està ple de gent passejant... i que molta d'aquesta gent té les gònades plenes. En fi...", ha escrit al respecte.

Aquesta piulada ha estat interpretada per molts usuaris de la xarxa com una crida a no permetre que retornin Forn a Madrid. Mentre alguns han retret la piulada a Dante Fachin, d'altres es mostren partidaris de manifestar-se dissabte per tal de "bloqeujar" la Plaça Sant Jaume. La piulada ha recollit 442 repiulades i gairebé un miler de 'likes' en només dues hores.

Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#39 Culerdo, Basilea, 14/06/2019 - 12:26

Éste y Pisarelo NO HAN TRABAJADO en su vida, Hulio ! Chupadores del bote, les ha tocado la lotería sin oficio ni beneficio, vividores.

#38 Aclaración, Barcelona, 14/06/2019 - 11:32

En el mismo avión de vuelta a Buenos Aires se factura al Dante Fachín, al Picharelo, al Echenique y la monja Lucía Caram. Así nos sale más barato y por fin nos libramos de ellos de una vez.

#37 Breogantuy, Tuy, 14/06/2019 - 10:39

Qué grande es Argentina; a todos los idiotas los envian para España

#36 Alcoberro´s, Barcelona , 14/06/2019 - 09:55

¿Pero que pide este emigrante "estomago agradecido" ? pero si ya no es nadie.

#35 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 14/06/2019 - 09:49

El auténtico Dante escribió la Divina Comedia, este piquetero argentino interpreta una comedia muy penosa...

¿Tan mal te ha tratado España para que te comportes como un "caminante blanco..."?

Mirá Albano, volvete a casa, allá siempre podés laburar de motochorro o ganarte un "plan" como piquetero del sindicato mafioso de los Moyano...