Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2016. 12:02h.

Albano-Dante recorda els incompliments del sobiranisme

"Els darrers Pressupostos autonòmics", "la DUI per desembre del 2013" o l’anunci de l'ANC que "Catalunya seria independent el 2014"

Albano-Dante recorda els incompliments del sobiranisme

Albano-Dante Fachin

El secretari general de Podem i diputat de Catalunya Sí que es Pot, Albano-Dante Fachin, ha denunciat que "el Govern té un potent aparell de propaganda al seu servei per intentar fer creure que la culpa és de tot el món menys d'ells" i ha criticat "premsa, tele i tertulians" per culpar els comuns pel que passa a Catalunya amb el procés.

"Resulta que des de fa uns dies, llegint premsa, mirant la tele o escoltant alguns tertulians sembla que la culpa de tot el que està passant a Catalunya amb el procés la tinguin els comuns", ha lamentat en un vídeo publicat a Youtube. "Si JxSí volgués fer el que va prometre que faria ho podria fer dilluns al matí. Té majoria absoluta per fer-ho", manifesta.

El dirigent de Podem lamenta "la moda de l'entorn de JxSí, dels seus tertulians i dels mitjans de comunicació al seu servei és començar a buscar culpables del fracàs dels seus plans". En aquest sentit, recorda els incompliments del sobiranisme i remarca que "el que veiem és un fracàs que s'ha anat repetint al llarg d'aquests darrers anys".

El diputat recorda alguns fets que no s'han donat com que "l'any 2012 la cúpula de l'ANC assegurava que 'Catalunya seria independent el 2014'", "al març del 2012 la cúpula d'ERC parlava d'una 'DUI' per desembre del 2013", "el novembre del 2013 la cúpula d'ERC va dir que estàvem davant els 'últims Pressupostos autonòmics'" o que l'ANC va fixar la independència per "l'11 de setembre de 2014" i més tard va dir que seria "el dia de Sant Jordi del 2015".

Albano-Dante Fachie remarca que "això és només un petit resum de totes les prediccions que hem escoltat al llarg d'aquests anys i que, com sabeu, no s'han complert". "Si et passes anys dient que faràs una cosa i no la fas mai com a mínim no hauries de culpar els altres que els teus plans fracassin un darrere l'altre", conclou.

Finalment, el diputat de CSQP destaca que "només es pot explicar de dues maneres" que tinguis "majoria per fer el que vols i no ho fas". La primera és que "en realitat no vols fer allò que dius que vols fer" o, d'altra banda, "no en tens ni idea de com fer-ho". "Em sembla que a JxSí li passen les dues coses a la vegada", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Mesetario, Meseta, 12/12/2016 - 14:47

Entre los políticos independentistas catalana, culpar a los demás de su incompetencia e inutilidad (a Madrid) es y ha sido sistemático.
Muchos votantes suyos se lo creen, por lo que los políticos viven de put* madre: cobran un pastón, no dan un palo al agua, y sus votantes culpan a otros.

#6 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 12/12/2016 - 14:04

"Culpabilizar a los comunes'"

I quina es la novetat ?

Fan com els alcoholics. Atribuirli totes les seves desgracies al alcohol.

Aquest final esta sent apoteosic.

#5 Pepet, Sabadell, 12/12/2016 - 13:34

Tens tota la raó del món Albano-Dante; i més coses en les que s'han contradit. A mi em sembla que no saben on van, ni com hi van. Això de Junts pel Si es quelcom que s'aguanta contra natura i s'haurien de clarificar, anant cadascú pel seu canto i deixar de fer el tòtil.

#4 Tirant, B, 12/12/2016 - 13:32

Bah, si estos "trileros" forman parte también del Régimen ...solo hay que ver cómo aparecen en todos los medios, prensa, radio, tele ... No se de qué se quejan ....

#3 Referències literàries, Renaixença, 12/12/2016 - 13:29

Ondia!, El Dante parlant de la comèdia (no divina, LA DEL PROCÈS).