Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2021. 09:09h.

Albert Batet afirma que "ser espanyol és una ruïna"

El president del grup parlamentari de JxCat diu que "falten recursos per tot"

Albert Batet afirma que "ser espanyol és una ruïna"

El president de Junts per Catalunya al Parlament, Albert Batet, ha afirmat que "això de ser espanyol és una ruïna". Batet creu que "falten recursos per tot", segons ha manifestat després de conèixer que el projecte d'AVE a La Meca ha deixat 185 milions d'euros pendents de cobrament.

"Això de ser espanyol és una ruïna. Després, falten recursos per tot (llei dependència, addicional tercera estatut, infrafinançament salut, dèficit fiscal...)", ha estat el missatge del president del grup parlamentari de JxCat al seu compte de Twitter.

Batet reacciona així a la publicació d'un compte a la xarxa que ha fet ressò a la notícia que publicava Vozpopuli. Segons explica el mitjà la Intervenció General de l'Administració de l'Estat reconeix en l'última memòria anual de Renfe l'existència de 185 milions d'euros pendents de cobrament, després que el projecte d'AVE a La Meca  hagi afectat la comptabilitat de la companyia.

Aquesta quantitat és considerada com un "dret de cobrament pendent de facturar" a una de les dues empreses estatals que operen en el ferrocarril, concretament a Saudí Railways Organization. S'espera solucionar aquest dèficit dins d'un període de 12 anys.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#73 Mur, Barecelona, 16/08/2021 - 11:14

Lo que es una ruina, es tener tu catadura y nivel de descerebrado identitartio patatero. La capacidad de sonrojarse de estos golfos vividores, tardaran décadas en recuperarla............ en ese entorno para analfabetos en el que se retroalimentan.

#72 Joan del Bages, Manresa, 15/08/2021 - 09:43

I això ho diu un dels mariachis del "Procès" i del diplocat que ha costat mès de 5 milions de diner públic. Csl tenir molta cara. La ruïna sou vosaltres, Batet. Econòmica i moral

#71 Martín, Villadecaballos, 14/08/2021 - 16:35

Que el cebón este diga que está oprimido, manda huevos.

#70 David, Mataro, 14/08/2021 - 13:39

Pues ya sabes campeon, en el mundo hay muchos paises que se pelearian por tener a un "figura" como tu.

#69 bejota, bcn, 14/08/2021 - 12:23

EN EL MERCADO COMÚN SE ACABARON LOS PRIVILEGIOS Y PROTECCIONISMO Y CHULEAR AL ESTADO DESDE AL MENOS EL GENERAL PRIM.