Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2019. 12:48h.

Albert Batet intenta replicar Pedro Sánchez

"L'antipolítica és preferir eleccions a diàleg"

Albert Batet intenta replicar Pedro Sánchez

El portaveu de JxCat, Albert Batet, ha mirat de replicar Pedro Sánchez durant la sessió de control al Parlament. El candidat a la presidència del Govern espanyol, durant el debat d'investidura, va acusar el partit de Carles Puigdemont i Quim Torra de fer "antipolítica".

Batet ha denunciat "espionatge polític a la Generalitat" per part de l'Estat i la "por a fer política" tant del PSOE com del PP. "L'antipolítica és preferir eleccions a diàleg i solucions. L'antipolítica és no respectar el resultat de les eleccions. L'antipolítica és no respectar la sobirania del Parlament de Catalunya quan reprova el Rei dels espanyols pel 3 d'octubre", ha dit.

"L'antipolítica és menysprear el president de la Generalitat. L'antipolítica és suspendre diputats al Congrés, presos polítics, per alterar majories parlamentàries", ha afegit. Batet ha considerat que "davant l'antipolítica de l'Estat i de Pedro Sánchez, a Catalunya consens, debat, pluralitat, llibertat i República, és a dir, projecte de futur per Catalunya".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Chris, Lleida, 25/07/2019 - 15:37

Cuando la primera piedra lanzada tumbe a alguien, este menda no estará presente... en un maletero rumbo a dinamarca del sud quizas, pero inalcanzable.

#7 Luter, Barcelona, 25/07/2019 - 10:33

Aquest es un fanatic de saló que el seu pare li va pagar el caprici de ser diputat. Un element que mai en sa vida no ha fet res de bo i que ara s'estrena dient bajanades que se li tornen en contra nomes obrir la boca. Sanchez els hi va dir clarament: "ustedes son unos inutiles para hacer politica". Espero la sentencia dura i severa amb delit

#6 sid, bcn, 24/07/2019 - 15:56

Però no deien q el més democràtic era votar? quantes eleccions hem tingut darrerament a CAT? van dialogar amb la oposició el 6 i 7 de setembre? van pegar als manifestants pacífics del 15-M. S'han saltat totes les lleis catalanes aprovades en referènndum. Consideren que els partits no secessionistes son enemics del poble i tenim un presi racista

#5 Marcos, BCN, 24/07/2019 - 15:24

???????????????????????? Si es que viendo lo lejos que ha llegado este tipo en su partido ya demuestra lo incompetentes y friquis que son. ????????????????????

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/07/2019 - 13:45

Diuen les males llengües que el cacic i acaudalat pare d´aquest estrambotic biped va comprar el seu esco amb una generosa donacio a tocateja i a fons perdut a les extenuades butxaques del Mao Tse Tung de Waterloo

Que no fara un pare per un fill encara que sigui com aquest ?

El nene vale, el nene estudia danza moderna y declamacion