Política · 15 de Juliol de 2017. 15:54h.

Albert Batlle, a la corda fluixa

El nou conseller d'Interior no garanteix que continuï

Albert Batlle, a la corda fluixa

Albert Batlle (foto: RTVE)

El director dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, està a la corda fluixa. El nou conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha anunciat en una entrevista a RAC1 que en els propers dies es reunirà amb els directors i alts càrrecs per decidir si és necessari implementar canvis al seu departament.  Preguntat per la continuïtat de Batlle, ha afirmat: "no puc garantir ni una cosa ni puc garantir l'altra". "Necessito temps", ha reblat.

Forn ha reiterat que la funció dels Mossos d'Esquadra l’1 d’octubre serà la de qualsevol policia a qualsevol país del món quan hi ha eleccions: "Garantir la seguretat i garantir que la gent pugui votar amb tranquil·litat", ha etzibat. També ha dit que aquest dia "les coses es faran bé, com s'han de fer, no hi haurà problemes sempre que hi hagi voluntat democràtica per part de les dues parts".

Sobre si es podria produir la imatge dels Mossos retirant les urnes, s'ha limitat a dir: "Pregunto per què s'ha de produir això? Nosaltres el que volem i facilitarem és que la gent l'1-O pugui anar a votar amb tota tranquil·litat".

17 Comentaris

Publicitat
#14 Vlac, Barcelona, 16/07/2017 - 18:32

Si este se or está en la cuerda floja, los Mossos deben estar preocupados y esto no es bueno....

#13 Pere, Bcn, 16/07/2017 - 16:52

Les urnes sempre son democracia. Retirar urnes sempre es repressió. I aquest país i poble ja a patit massa. Ara toca votar i saber si volem anar lliures o altre cop baixan el cap al estat intolerant repressiu recaptador i prepotent anomenat espanyol

#12 JoanMarti, Villaconejos, 16/07/2017 - 01:05

Si senyor, com deu mana, s'ha acabat el broquil

#11 gironi mosquejat, girona, 15/07/2017 - 23:58

Republica Catalana de Dinamarca del sud = Republica Popular DEMOCRATICA de Corea del Nord

#10 Eloi, Terrassa, 15/07/2017 - 20:08

Albert Batlle és un home que ha tingut càrrecs a l'Ajuntament de Barcelona amb els socialistes, en conseqüència no és un home apropiat, no té prou pedigrí nacionaista català, com per estar en un lloc tan estratègic, com és ser cap dels mossos.
Està clar que en pocs dies, potser, hores serà cessat.